spot_img
spot_img
Srijeda, 17 travnja, 2024

Predsjedateljica Krišto s američkim veleposlanikom Murphyjem

Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto susrela se u Sarajevu s veleposlanikom Sjedinjenih Američkih Država u BiH Nj. E. Michaelom Murphyjem.

Na prvom bilateralnom sastanku predsjedateljice Krišto nakon uspostave novog saziva Vijeća ministara razgovaralo se o trenutačnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini i prioritetima rada novog saziva Vijeća ministara BiH.

Predsjedateljica Krišto je istaknula privrženost Vijeća ministara BiH reformskim procesima i euroatlantskim integracijama naše zemlje, ističući važnim reforme koje predstoje na tom putu.

Također, zahvalila je veleposlaniku Murphyju i SAD-u na kontinuiranoj potpori Bosni i Hercegovini te dodala da će nastojati, osobnim angažmanom na dužnosti koju obnaša, produbiti suradnju i prijateljske veze dviju država.

Veleposlanik Murphy je na koncu sastanka čestitao predsjedateljici Krišto na imenovanju te zaželio sreću u predstojećem radu, uz uvjerenje u daljnje osnaživanje odnosa Sjedinjenih Američkih Država i Bosne i Hercegovine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM