spot_img
spot_imgspot_img
Subota, 2 ožujka, 2024

Počinje završnica turnira u Busovači, večeras tri derbija

Večeras na programu betonskog stadioni su tri super jake i neizvjesne utakmice.

“U 20:00 sati susret između ekipa Tikop D.O.O. Vitez i  Grad Kakanj:
Duel koji je stvarno nezahvalno komentirati. Obje ekipe u nokaut fazu dolaze kao drugoplasirane iz svojih skupina. Skoro pa podjednake ekipe. Možda blagu prednost dajemo Kajmaku, Šibčiću, Lukoviću i ostalima, premda ni Kakanjci nisu ništa lošiji.
U 21:00 sat J ACADEMY protiv Caffe Smart Elektro Kiseljak
U drugoj utakmici imat ćemo priliku gledati sve samu kremu futsala. Đuderija (povremeni kapiten futsal reprezetacije), Amel Handžić (premier liga), Hršumović (premier liga), Mršo (premier liga) i ostali majstori ove igre, koji su se prošetali grupom i sa prvog mjesta došli u nokaut fazu. Ekipa Caffe Smart Elektro u 1/8 finala dolazi kao jedna od 4 najbolje trećeplasirane ekipe. Mogu li pomrsiti račun možda i glavnom favoritu turnira, ostaje nam da vidimo. Ni pod razno ne propustiti večerašnje utakmice.
U 22:00 sata 2.PJEŠAČKA BOJNA protiv ekipe Instalacije Jugović.
Treća utakmica, ujedno i derbi večeri. Blaga prednost ide ekipi 2.Pješačke Bojne koja se prošetala u svojoj grupi i sa tri pobjede dolazi u nokaut fazu, dok su se Instalateri u 1/8 finala plasirali kao najbolja trećeplasirana ekipa.
Ekipa Bojne ujedno jedna od najtrofejnija ekipa našeg podneblja. Javnosti su poznatiji kao ekipa koja nastupa pod imenom Ceste Company! Imaju instalateri i svoje uzdanice, Karić, Pajić, Jugović i ostali su garancija da večeras gledamo pravi derbi u 22:00.
Dobro nam došli, nema dobne granice” , napisali su organizatori malonogometnog noćnog turnira “Busovača – Ožujsko futsal kup 2021”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM