spot_img
spot_img
Srijeda, 17 travnja, 2024

Pero Gudelj: Prva ispovijest nakon samoranjavanja

Poslije točno 60 dana od nesretno-tragičnog događaja, u petak se kući u Vitez vratio ugledni viteški i bosanskohercegovački poduzetnik Pero Gudelj.
Tih 60 dana proveo je u Kliničko-bolničkom centru Koševo u Sarajevu gdje su se liječnici više dana borili za njegov život. Na sreću, uspjeli su ne samo spasiti njegov život, nego ga dovesti na put povratka obitelji i svom kapitalnom djelu, bosanskohercegovačkom gospodarskom divu FIS.

“Zaista ne znam zašto sam ovo sebi učinio. Sve se dogodilo u hipu, bez ikakvih prethodnih razmišljanja i planiranja takvoga čina. Nisam u tom trenutku razmišljao ni o obitelji, ni o FIS-u. Dogodilo se i za mene neobjašnjivo i tu je jednostavno kraj tog dijela priče.Istina, tijekom liječenja rojile su mi se razne misli koje su išle unatrag sve do djetinjstva, siromaštva u kojemu smo živjeli, pa sve do nesretnog čina koji sam napravio… A vratit ću se još jednom na taj nesretni čin koji je do svega ovoga doveo…”, prenosi portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba dio iz ekskluzivne ispovijesti Pere Gudelja koju možete u cijelosti čitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH.

Autor: Zvonimir Čilić | Večernji list

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM