Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Pale cijene goriva: Evo gdje je najjeftinije u Busovači

Pročitajte i ovo

Na benzinskim crpkama u BiH posljednjih nekoliko tjedana došlo je do poskupljenja goriva, ali i zadnjih nekoliko dana do blagog pojeftinjenja. Vozači u našem gradu na raspolaganju ukupno imaju šest benzinskih crpki.

Prema podacima s FMT FBiH, od 8. prosinca 2021. godine, od 9 sati, u Busovači je Dizel D5 najjeftiniji na Nestro Petrol a.d., s cijenom od 2,26 KM za litru. Vozači će na TiOilu za litru platiti 2,31 KM, a na Čaljkušić d.o.o., Orman d.o.o., Hifa petrol d.o.o. i Hifa Oil d.o.o. za jednu litru 2,36 KM.

Kod TiOila i Hife Petrol Super 95 je najjeftiniji i litra iznosi 2,36 KM. Kod Čaljkušića, Nestro Petrol a.d., Orman d.o.o., Hifa Oil d.o.o., cijena je 2,41 KM za litru.

Vozači koji vote automobil na autoplin najbolje će proći kod HIFA Petrol d.o.o., s obzirom na to da je cijena 1,46 KM. Nešto skuplji autoplin je kod Čaljkušića i Hifa Oila u Kaćunima gdje je cijena 1,51 KM.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

FBiH: 17,5 milijuna KM za osiguranje roditelja njegovatelja

Usvajanjem zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zdravstvenom osiguranju otklonjene su zapreke da roditelji njegovatelji u Federaciji imaju...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo