“ŽENSKI SNOVI” predstava za odrasle (18+), u produkciji Kazališta mladih KORIFEJ, večeras u Busovači!

Kazalište mladih “Korifej” ove subote, 3. prosinca u 19 sati, u okviru 4. izdanja Busovačkog kazališnog festivala BuFEST odigrat će u kino dvorani Theatre predstavu ”Ženski snovi”.

Predstava ŽENSKI SNOVI donosi priču o četiri žene koje, da bi ostvarile svoje snove, odluče osnovati političku stranku.

Ulazak u političku kampanju i žestoka borba za viječničke mandate do kraja ogole njihove karaktere stavljajući ih u sasvim neočekivane okolnosti.

Da li će novonastala situacija narušiti dugogodišnje prijateljske odnose provjerite 3. 12. 2022. u 19 sati. Cijena ulaznice je 3 KM.

Redateljica predstave je Anela Križanac, koja je predstavu režirala prema tekstu Ane Dragozet. U predstavi igraju: Anela Križanac, Anita Grabovac, Vanja Džambas i Branka Stjepanović.

Scenografija: Ivan Križanac
Tehnička podrška: Gabrijel Grubešić
Dizajn plakata: Jelena Rajić.

Predstava “Ugovor” GKM-a Vitez pokupila simpatije publike u Busovači (FOTO)

BuFEST

Busovački kazališni festival BuFEST nastao je 2019. godine i održava se u organizaciji udruge UZOR i Gradskog kazališta mladih Vitez, a u tri godine postojanja brojnoj publici je ponudio izuzetno kvalitetan kazališni sadržaj. Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg izdanja festivala je Federalno ministarstvo kulture i sporta. Pokrovitelj je i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB te Općina Busovača.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Memorijalni pohod u znak sjećanja na Dubravku Majdandžić iz Busovače

SDA traži treći entitet u kojem će oni vladati