Odgođeno igranje predstave za djecu “Učionica”

Iz tehničkih razloga večerašnje igranje predstave “Učionica” se otkazuje odnosno prolongira za drugi termin. Organizatori će javnost na vrijeme o tome informirati. 

Program 4. Busovačkog kazališnog festivala BuFEST nastavlja se u utorak, 29. 11. 2022. godine, u 18 sati, predstavom “Učionica”.

Predstava “Učionica” namijenjena je za djecu i mlade od prvog do devetog razreda osnovne škole, ali će svakako i oni stariji moći uživati u ovoj uzbudljivoj školskoj priči.

Predstava je edukativnog karaktera i savršena je “poslastica znanja” za početak nove školske godine. Učica i učo nas kroz igru i pjesmu vode kroz sve osnovnoškolske predmete izdvajajući razne zanimljivosti i mudrosti.

U predstavi igraju: Adna Hasanić i Marko Mirković, koji ujedno potpisuju i režiju teksta Marka Mirkovića. Grafički dizajn radio je Ivan Pranjković, a tehnička podrška je Emin Šahdan. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

BuFEST

Busovački kazališni festival BuFEST nastao je 2019. godine i održava se u organizaciji udruge UZOR i Gradskog kazališta mladih Vitez, a u tri godine postojanja brojnoj publici je ponudio izuzetno kvalitetan kazališni sadržaj. Generalni pokrovitelj ovogodišnjeg izdanja festivala je Federalno ministarstvo kulture i sporta. Pokrovitelj je i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB te Općina Busovača.

Predstava “Ugovor” GKM-a Vitez pokupila simpatije publike u Busovači (FOTO)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Čović: Ovo je izuzetan trenutak, sporazum daje novu dimenziju BiH

Intervju: Lidija Bradara – Relaksirani međunacionalni odnosi ključ izlaska iz krize