Subota, 2 srpnja, 2022

Otac Mateja Periša: On nije nestao, on je otišao

Pročitajte i ovo

Za nestalim Matejem Perišem traga se već četiri mjeseca, a svaki trag mu se izgubio u Beogradu između 30. i 31. prosinca.

U jutarnji program na TV Prva se uključio njegov otac, koji je nekoliko mjeseci proveo u Beogradu kako bi sudjelovao u potrazi za sinom.

Upitan ima li nekih novih informacija u slučaju, kaže:

Novih informacija nema, ja sam u kontaktu sa srpskom policijom svaki dan i oni me obavještavaju za nova saznanja, ali ta saznanja nisu dovela do novih informacija koje bi pomogle u potrazi za Matejem. Želje da je živ su uvijek prisutne, ja očekujem da se Matej pojavi, jer ništa nije sagledano do kraja i ne postoji činjenica da je Matej završio u rijeci sa sigurnošću, kazao je Periš.

Više puta sam prošao cijelu priču, i uklapao u nju i prijatelje i policiju i moja neka razmišljanja, i stvarno je to jedna velika enigma. Matej nije nestao, on je otišao

Moje mišljenje je da je Matej znao gdje ide i da ako se nešto dogodilo, da je to bilo neočekivano za njega. Sve su opcije otvorene i ja se nadam najboljem. Znam da ako bi se pronašao, da bi i u Hrvatskoj i Srbiji bilo veliko slavlje, zaključio je.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Milijunska investicija u Busovači, gradi se objekat površine 3500 m2

Poznati bh. maloprodajni lanac, Robot iz Sarajeva, prije dva mjeseca krenuo je s izgradnjom novog maloprodajnog centra u Busovači...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo