spot_img
Srijeda, 4 listopada, 2023
spot_img

Osoba E.Đ. iz Viteza prijetila premijeru SŽ, pretresom mu pronašli automatsku pušku!

Jučer, 30. studenog 2022. godina obaviještena je Uprava policije MUP-a Županije Sarajevo da je Vlada Županije Sarajevo zaprimila pismenu pošiljku u kojoj se nalazilo pismo prijetećeg sadržaja upućenog premijeru Županije Sarajevo, Edinu Forti i njegovoj obitelji.

O sadržaju navedenog pisma upoznata je dežurna tužiteljica Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo koja je tom prilikom navedeno djelo okvalificirala kao krivično djelo “Ugrožavanje sigurnosti”, te su pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo poduzeli intenzivne mjere i radnje na identifikaciji i pronalasku izvršitelja ovog krivičnog djela.

,,U suradnji sa policijskim službenicima Uprave policije MUP-a ZDŽ i Uprave policije MUP-a ŽSB, identificiran je i pronađen osumnjičeni, a radi se o E. Đ. rođen 1953.g. u mjestu Preočica, općina Vitez, gdje je i nastanjen, te je danas u popodnevnim satima isti lišen slobode”, navedeno je iz MUP-a ŽS, prenosi portal Klix.ba.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti