Nedjelja, 25 rujna, 2022

OSA BiH podržala uhićenje svog službenika u Banjoj Luci

Pročitajte i ovo

OSA BiH kao agencija do sada poduzela je sve mjere i radnje kako bi zaštitili vlastiti integritet, priopćeno je.

U okviru operativne akcije policijskih službenika MUP-a RS, jučer je u Banjoj Luci uhićen pripadnik Obavještajno-sigurnosne agencije (OSA) BiH Robert Radonjić.

Tim povodom oglasili su se iz te agencije.

Iz OSA-e BiH kažu da u potpunosti podržavaju rad policijskih i pravosudnih organa u BiH, te da su i oni odlučni u borbi protiv svakog vida zloupotrebe položaja.

“Povodom informacije da je u jučerašnjoj akciji Tužiteljstva Bosne i Hercegovine i MUP-a RS uhićen i službenik OSA-e BiH, želimo poručiti da agencija u potpunosti podržava rad policijskih i pravosudnih organa u BiH u borbi protiv kriminala i korupcije”, priopćili su iz OSA-e BiH.

Dodaju, potom, da su i oni kao agencija do sada poduzeli sve mjere i radnje kako bi zaštitili vlastiti integritet. Također, stavili su se na raspolaganje istražnim organima i nadaju se brzoj i efikasnoj istrazi.

“Mi smo odlučni u borbi protiv svakog vida zloupotrebe položaja i nezakonitog ponašanja naših zaposlenika. Do sada je OSA BiH poduzela sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi zaštitila integritet i stavili smo se na raspolaganje državnim i entitetskim organima kada je u pitanju borba protiv korupcije i organiziranog kriminala. Stojimo na raspolaganju istražnim organima i očekujemo brzu i efikasnu istragu”, zaključuje OSA BiH u svom priopćenju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Slaba zainteresiranost za isplate jednokratnih pomoći radnicima

Аko poslodavci budu u mogućnosti novčano mogu pomoći radnicima, poruka je Vlade Federacije Bosne i Hercegovine. Međutim, na terenu је...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo