Srijeda, 7 prosinca, 2022

OŠ “Brestovsko” dio zanimljivog natječaja, pogledajte i podržite ih glasom!

Pročitajte i ovo

Kao odgovor na poziv organizacije Let’s do It osnovnim školama u BiH da sudjeluju u natjecanju „Čista umjetnost za čistu prirodu“, stigle 93 prijave.

Cilj natjecanja je da se kroz aktivnosti prikupljanja korisnog otpada očisti naša okolina, potom da se prikupljeni materijal ponovo upotrijebi u vidu umjetničkih skulptura i na taj način skrene pažnja javnosti o važnosti očuvanja zelenih površina, pametnom odlaganju otpada i ponovnoj upotrebi, točnije reciklaži materijala.

Zadatak škola je bio da očiste svoju okolinu, a od prikupljenog materijala koji se može reciklirati (papir, plastika i sl.), naprave izloške čiste prirode.

Na natječaju sudjeluje i OŠ “Brestovsko” s projektom Pustinjski gorostasi. Pogledajte forografije i glasajte za njih na linku:

! Napomena: glasati možete samo jednom s jednog uređaja!

Odabir pobjednika će se vršiti u dvije faze. Svi građani Bosne i Hercegovine imaju priliku da na ovoj stranici glasaju za svog favorita do 6.11.2022. Ukupno 20 radova sa najvećim brojem glasova će biti predstavljeno javnosti na izložbi u Centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo galeriji od 21.11. do 27.11. 2022. godine, a šestočlani žiri će birati pobjednika između 20 radova sa najviše glasova. Žiri će činiti članovi Let’s Do It organizacije, Manifesto galerije, predstavnici Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti, Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, članovi Centra za djecu i omladinu Novo Sarajevo, mladi umjetnici koji su sudjelovali u prošlogodišnjem izdanju projekta, te predstavnici kompanije Nestlé.

Ukupni nagradni fond za ovaj nagradni konkurs iznosi 6.500,00 KM. Škole se obavezuju da će dobiveni novac iskoristiti za kupovinu nastavnih pomagala koja su im potrebna.

Klikom na link https://letsdoit.ba/glasanje/ pronaći ćete sve informacije, te možete glasati za jednu od navedenih škola.

artinfo.ba

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

SIP BiH obavio ždrijebanje za izbor izaslanika iz ŽSB i HNŽ

Središnje izborno povjerenstvo BiH obavilo je danas ždrijebanje za izbor izaslanika iz Hercegovačko-neretvanske i Srednjobosanske županije za Dom naroda...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo