Srijeda, 30 studenoga, 2022

Oporavak dječaka Sanjina iz Busovače ide dobro, pomogli brojni, a među njima i Rent a Car Nikolina

Pročitajte i ovo

Sanjin je 12-godišnji dječak iz Busovače koji nije nikada zaigrao lopte zbog deformacije stopala. Dugotrajno hodanje stvara mu bol. 

Sanjin Neslanović iz Busovače ima urođenu deformaciju oba stopala i luksaciju lijevog kuka. Prohodao je tek sa dvije godine, a do tada je imao više od 200 gipsanja. Urađena mu je operacija popuštanja Ahilovih tetiva, nosio je i tegove za kukove, ali bezuspješno.

On je učenik šestog razreda i često izostaje sa nastave zbog bolova koje ima nakon dugotrajnog hodanja. Jedina želja mu je da može normalno hodati i igrati lopte sa prijateljima. Stoga, prije 5 mjeseci (31. svibnja ) neprofitna organizacija Pomozi.ba pokrenula je akciju prikupljanja novca potrebnog za Sanjinovu operaciju stopala koja je iznosila 9 500 eura. Po završetku akcije prikupljeno je 10 277 konvertibilnih maraka.

Nedavno je Sanjin operirao desno stopalo, nakon čega je već započeo s fizikalnim terapijama. U 12. mjesecu Sanjina očekuje još jedna zahtjevna operacija – operacija lijevog stopala, a nakon toga i lijevog kuka.

Oporavak dječaka Sanjina ide dobro, pomogli su brojni, a među njima i “Rent a Car Nikolina” iz Busovače.

Ovaj dragi i unatoč svemu nasmijani dječak je miljenik nastavnika i obitelji, a njegova peteročlana porodica zahvaljuje svima i jedva čekaju da njihov Sanjin napokon ima normalno i bezbrižno djetinjstvo.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Zlatna groznica u srcu Bosne! Ovo su detalji projekta teškog milijardu dolara

Kompanija Adriatic Metals na projektu rudnika u Varešu namjerava zaraditi više od milijardu dolara. U dokumentima ove kompanije navodi se...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo