spot_img
spot_imgspot_img
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Održan predizborni skup OO HDZ BiH Busovača u TO Ravan

Sinoć je u Domu “MZ Ivančica” održan predizborni skup Općinskog odbora HDZ-a BiH Busovača za Temeljni ogranak Ravan.

Skup je bio idealna prilika za podsjetiti se na značajne projekte koji su realizirani u proteklom razdoblju u ovom Temeljnom ogranku, zahvaljujući potpori i zalaganju dužnosnika HDZ-a BiH i sredstvima osiguranim s županijske i federalne razine vlasti.

Tako je istaknuto da je Dom „MZ Ivančica“ skoro u potpunosti obnovljen (novi krov, fasada, stolarija, keramika, dopremanje prostorija), da je u završnoj fazi projekt izgradnje vodovoda „Peska“, da će uskoro biti asfaltiran put prema Busovačkoj planini do Peske, te da su u tijeku radovi na asfaltiranju Ravanjskog puta. To su samo neki značajniji projekti realizirani u ovom Temeljnom ogranku, odnosno u mjesnoj zajednici „Ivančica“, a bilo je tu još infrastrukturnih projekata poput postavljanja rasvjete i asfaltiranja loklanih putova.

Na skupu, nazočnima su se prigodno obratili nositelj liste HDZ BiH – HNS za Zastupnički dom PS BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, kandidatkinja na listi HDZ BiH – HNS za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić, kandidatkinje HDZ BiH – HNS na listi za Sabor ŽSB: aktualna zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto, zatim Inga Batarilo i Karolina Klasan, te predsjedatelj Općinskog vijeća Busovača Josip Mravak.

U ime domaćina skupa, nazočnima se obratila predsjednica TO Zajednice žena HDZ BiH „KKK“ Ravan Anđelka Laštro.

Okupljenima je predstavljen Izborni program HDZ-a BiH, te upućen poziv da 2. Iistopada izađu na izbore, kako bismo nastavili uspješnu suradnju i realizaciju značajnih projekata, te kako bismo zaštitili hrvatski narod i izabrali legitimne predstavnike Hrvata na svim razinama vlasti.

Također, upućen je poziv za Središnji predizborni skup HDZ-a BiH koji će biti održan večeras u 17 sati u gradskoj sportskoj dvorani u Busovači.

Sponzorirana objava

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM