Utorak, 29 studenoga, 2022

Odgajateljice plašile djecu u vrtiću, prijeti im zatvor

Pročitajte i ovo

Pet radnica u američkom vrtiću optuženo je za zlostavljanje djece nakon što je video na kojem zastrašuju malu djecu noseći masku – sličnoj onoj koja se vidi u filmskoj franšizi Vrisak – postao viralan.

Incident se dogodio u Lil’ Blessings Child Care u Hamiltonu, Mississippi, otprilike 200 kilometara sjeveroistočno od glavnog grada države Jacksona – gdje se može vidjeti nedatirana snimka radnica vrtića koje nose maske terorizirajući djecu koja vrište i plaču, čak su i paralizirana od straha.

U jednom trenutku se može vidjeti dječak kako bježi dok radnica vrića s maskom na licu juri za njim vrišteći nekoliko centimetara od njegovog lica.

Nakon što su nadležni saznali što se dogodilo u dnevnom boravku, odlučili su poduzeti akciju.

“U ponedjeljak, 17. listopada 2022., ured šerifa okruga Monroe, okružno tužiteljstvo i okružni tužitelj sastali su se s roditeljima djece uključene u incident u Centru za brigu o djeci i obrazovanju Lil’ Blessings i obavijestili ih o mogućim kaznenim prijavama” – rekao je šerif okruga Monroe Kevin Crook u izjavi povodom incidenta. “Roditelji su također dobili priliku podijeliti informacije koje su prikupili s istražiteljima MCSO.”

Najmanje jedan skup roditelja potpisao je izjave pod zakletvom o istragama za zlostavljanje djece na sudu okruga Monroe, a sudac je izdao naloge za optužbe.

“Bila sam u potpunom šoku od onoga čemu sam svjedočila”, rekla je za ABC News Katelyn Johnson, majka djeteta koje pohađa Lil’ Blessings. “Njihovo ponašanje je bilo neprihvatljivo. Porastao mi je krvni pritisak. Slomilo mi je srce zbog mog djeteta. Ljuta sam.”

“Nadam se da uživate u zatvoru i nadam se da shvaćate da je to što ste uradili ozbiljno”, nastavila je Johnson. “To nije šala i nije za smijanje.”

Alyssa Hayes, majka malene djevojčice u dnevnom centru, razgovarala s ABC News novinarima.

“Želim da vide užas na njenom licu jer to vidim svake noći”, rekla je.

Ured šerifa okruga Monroe imenovao je počinitelje u slučaju kao Sierra McCandless, Oci-Anna Kilburn, Jennifer Newman, Shyenne Shelton i Traci Hutson.

McCandless, Kilburn, Newman i Shelton suočeni su po tri točke optužnice za kazneno djelo zlostavljanja djece zbog svoje uloge u incidentu, dok se Hutson suočava s dvije optužbe za neprijavljivanje zlostavljanja i napad na maloljetnika, oba prekršaja.

Nejasno je jesu li osumnjičeni u ovom slučaju dobili pravnog zastupnika, prenosi N1.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

BusMusicFest u Busovači u potpunosti opravdao očekivanja!

Udruga UZOR i pivnica Beer Bar Busovača tijekom proteka dva mjeseca organizirali su prvi glazbeni festival u Busovači -...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo