Petak, 2 prosinca, 2022

OBAVIJEST | Oglasile se Oružane snage Bosne i Hercegovine o stupnju pripravnosti

Pročitajte i ovo

Zbog pojačanog interesa javnosti o stupnju pripravnosti u Oružanim snagama BiH upućena je kratka obavijest za javnost. „Oružane snage Bosne i Hercegovine izvršavaju svoje redovne misije i nisu u povišenim mjerama borbene operativnosti”, navodi se u priopćenju Oružanih snaga BiH.

Kako navode iz EUFOR-a, austrijska postrojba stigla je u sklopu prvog rasporeda 500 rezervnih vojnika, čiji je dolazak najavljen prošlog tjedna. “Ovo osoblje će sada započeti obuku kako bi ih se uključilo u šire kapacitete EUFOR-a”, ističe se. Kako je iz EUFOR-a priopćeno 24. veljače isti dan kad je Rusija započela invaziju na Ukrajinu, četiri regimenta sa oko 500 pripadnika rezervnih snaga koje su stacionirane izvan BiH će, predostrožnosti radi, u naredna dva tjedna biti raspoređena u Bosni i Hercegovini, kao pojačanje postojećim snagama. Kako ističu iz Oružanih snaga BiH ništa vanredno se ne događa, sve se odvija prema redovnom rasporedu.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Osoba E.Đ. iz Viteza prijetila premijeru SŽ, pretresom mu pronašli automatsku pušku!

Jučer, 30. studenog 2022. godina obaviještena je Uprava policije MUP-a Županije Sarajevo da je Vlada Županije Sarajevo zaprimila pismenu...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo