spot_img

NOVO U PONUDI STUDIJA CLOVER: Personalizirani pokloni – šalice, sportske boce, ogledalca, foto ploče…

U srcu Busovače, u neposrednoj blizini gradskog parka u Busovači, nalazi se studio Clover, koji je svojim sugrađanima otvorio vrata prošle godine. Ovaj višenamjenski studio pruža široku paletu usluga, uključujući kopiranje, skeniranje dokumenata, izradu fotografija, fotografiranje za dokumente i mnoge druge slične usluge. No, od nedavno su proširili svoju ponudu i postali omiljena destinacija za personalizirane sublimacijske poklone.

Sada možete unijeti dašak osobnosti u svoje poklone jer u studiju Clover možete naručiti razne vrste personaliziranih sublimacijskih poklona. Bilo da želite iznenaditi voljenu osobu ili poslovno partnerstvo želite obogatiti unikatnim darom, ovdje ćete pronaći savršen poklon.

Šalice, sportske boce, ogledalca, foto ploče…

Najtraženiji proizvodi u njihovoj ponudi su definitivno sportske boce za djecu i odrasle. Osim sportskih boca, možete personalizirati i šalice, ogledalca, foto ploče, puzzle, daske za mezu, tabakere, podloge za miš i mnoge druge artikle. Svi ovi proizvodi mogu biti ukrašeni vašim omiljenim fotografijama i tekstom po vašoj želji.

Kako naručiti?

Naručivanje personaliziranih poklona u studiju Clover je jednostavno. Možete ih kontaktirati putem Facebook poruke, Vibera ili Whatsappa na broj 063 192 691, ili se osobno pojaviti u njihovim prostorijama na adresi Branitelja domovine b.b., nedaleko od gradskog parka u Busovači. Radno vrijeme studija je od 8 do 16 sati, od ponedjeljka do petka, tako da imate dovoljno vremena da isplanirate savršeni poklon.

Više od personaliziranih poklona

Studio Clover nije samo destinacija za personalizirane poklone. Također možete koristiti njihove usluge za kopiranje dokumenata i knjiga, bilo u crno-bijeloj ili boji, brzo skeniranje dokumenata, printanje raznih sadržaja, naručivanje dizajna i izradu plakata, diploma, zahvalnica i drugih proizvoda. Ako vam je potrebno vezivanje dokumenata ili knjiga, možete to obaviti na tradicionalni način ili odabrati spiralno ili žičano uvezivanje.

Također, za one koji žele zabilježiti posebne trenutke, studio Clover nudi usluge fotografiranja i izradu fotografija u različitim dimenzijama. Također, možete naručiti foto proizvode i zahvalnice za vjenčanja i druge posebne prigode.

Studio Clover predstavlja spoj inovacije i tradicije, gdje svaki korak procesa proizvodnje vaših poklona ili usluge obavlja se s pažnjom i predanošću kako bi se osigurala kvaliteta i zadovoljstvo klijenata.

Sada, kada tražite personalizirane poklone ili usluge kopiranja i printanja u Busovači, studio Clover je vaša sigurna adresa. Posjetite ih i otkrijte kako mogu pretvoriti vaše ideje u stvarnost. Vaša kreativnost, njihova stručnost!

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti