spot_img
spot_img
Nedjelja, 16 lipnja, 2024

Novi Travnik: Polaznicama Akademije ženskog poduzetništva uručeni certifikati

Polaznicama Akademije ženskog poduzetništva svečano su uručeni certifikati čiji je cilj povećanje znanja i vještina, a koje će omogućiti kvalitetnije upravljanje biznisom u tekućim i budućim izazovima. Kluba za podršku poduzetništva žena, pokretač je Akademije. Ovu edukaciju pohađalo je 15 poduzetnica iz raznih sektora.

Polaznice Akademije su izrazile veliko zadovoljstvo postignutim rezultatima i kvalitetom programa, ističući kako su nadmašena njihova očekivanja.

“Zaista smo zadovoljne odabirom tema, predavačima s izuzetno bogatim iskustvom u biznisu i upravljanju, mnogim primjerima iz prakse, našim sudjelovanjem u diskusijama i rješavanju poslovnih slučajeva”, izjavila je Gabriela Rijić, predsjednica Kluba za podršku poduzetništva žena Novi Travnik.

Predavači na Akademiji bilii su uglavnom poslovni savjetnici, menadžeri i specijalisti raznih struka s bogatim iskustvom u domaćim i inozemnim kompanijama. Obrađene su teme kao što su Soft Management, upravljanje likvidnošću i investicijama, upravljanje vremenom, digitalni marketing, poslovno pregovaranje i uvjeravanje, osobni brending i efikasna i uspješna prodaja. Ne planira se stati na ovome, već se razmišlja o kontinuiranoj edukaciji i unaprjeđenju znanja žena poduzetnica na području Novog Travnika. U planu su dodatni programi, kao i proširenje broja polaznica uključivanjem manjih poduzeća i biznisa.

“Današnja svečanost uručivanja certifikata predstavlja korak naprijed ka osnaživanju poslovnih žena i njihovom aktivnijem uključivanju u poslovne tokove, što će sigurno doprinijeti jačanju ekonomije lokalne zajednice”, dodao je Stjepan Dujo načelnik Općine Novi Travnik, koji je i uručio certifikate.

Općina Novi Travnik pomogla je u realizaciji Akademije.

Izvor: Notra.ba

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti