spot_img
spot_imgspot_img
Utorak, 27 veljače, 2024

Novi jezivi detalji ubojstva: Nakon što je izmasakrirala muža otišla na kavu

Njihov plan bio je isplaniran do zadnjeg detalja, tako sumnjaju da je maloljetna A.K. sipala ocu tablete u piće, a nakon što ga je to omamilo, u kuću je ušao tinejdžer koji je udario Sašu.

Sašu K. (46) ubili su, sumnjaju istražitelji u BiH, supruga A.K. (32), njezin ljubavnik tinejdžer D.L. (19) u dogovoru s maloljetnom kćeri Saše i uhićene supruge – A.K. (14).

Njihov plan bio je isplaniran do zadnjeg detalja, tako sumnjaju da je maloljetna A.K. sipala ocu tablete u piće, a nakon što ga je to omamilo, u kuću je ušao tinejdžer koji je udario Sašu.

Vezali su ga, odnijeli u gepek i odvezli se u šumu gdje su triput izboli nožem i ostavili da umre.

Jasno je da je zločin planiran danima unaprijed. A.K. i D.L. su iznajmili auto i stan na dan u Banjoj Luci.

Tu su joj ostavili auto, a u Doboj su se vratili s iznajmljenim. Po dolasku u Doboj iznajmili su drugo vozilo, a nakon što su svoj monstruozni plan proveli u djelo, vratili su se u Banju Luku.

Kći ubijenog prije uhićenja o svemu se oglasila na društvenim mrežama, piše Kurir.

– Oglasila se tog dana, emotivnom objavom “počivaj u miru tata”, a na kraju će se pokazati da je umiješana u njegovo ubojstvo – kaže novinarka Maja Ana Kragić, koja je snimila uhićenje policije.

Novinarka navodi kako je prisustvovala uhićenju supruge dok je jedno popodne pila piće u kafiću.

– Prvo je došla jedna patrola, koja je stala pored auta za koje će se kasnije ispostaviti da je od osumnjičene, sivi “Volvo”. Nakon toga, došlo je još policije i to je nemoguće da se radi o nekom sitnom prekršaju – rekla je.

Malo nakon policija je blokirala zgradu lokala i parkiralište. Zatim su izveli A. K. iz zgrade iznad lokala, a ona je bila mirna i staložena. Konobar je ispričao kako je ranije sjedila u kafiću.

– Ovo je popriličan šok za susjedstvo, nismo ovo očekivali, susjedi, kao susjedi, nikad s njima nije bilo problema – rekao je susjed.

Podsjetimo, tijelo nesretnog Saše K. pronađeno je golo u šumi, vezano za stablo. Obdukcija je pokazala da je preminuo zbog više ubodnih rana u području trbuha.

Policija je pretresla više objekata i vozila, kriminalističkom obradom je utvrđeno da su ranije, dva ili tri dana prije ubojstva, žrtvi u limunadu stavljali lijekove kako bi bio što slabiji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM