Novi dm online shop: Više od 8.000 proizvoda iz bogatog asortimana i pogodnosti za kupce

Kako bi odgovorila na potrebe kupaca, kompanija dm drogerie markt u srijedu je predstavila novi online shop.

Uz bogatu ponudu proizvoda, novi dm online shop nudi jednostavnu i sigurnu kupovinu te jedinstven ugođaj kupovine uz mnoštvo savjeta i pogodnosti.

Na dm online shopu kupci mogu pronaći više od 8.000 proizvoda dm marke i proizvode drugih domaćih i svjetskih brsndova iz kategorija ljepote i njege, osviještene ishrane i dodataka prehrani, proizvoda za bebe i djecu, domaćinstvo, kućne ljubimce i druge.

Otvorenje novog dm online shopa je prirodan slijed naših nastojanja da kupcima nudimo uvijek bolje iskustvo kupovine te da nastavimo s digitalizacijom našeg poslovanja. Od sada, naši kupci mogu kupovati bilo kad i bilo gdje svoje omiljene proizvode iz dm ponude po UVIJEK POVOLJNO cijenama. Za početak je u ponudi više od 8.000 proizvoda, dok već tijekom sljedeće godine očekujemo uvrštavanje cjelokupnog dm asortimana u ponudu online shopa, izjavila je Admira Isaković, voditeljica Nabave i Marketinga dm-a.

Osim bogate ponude proizvoda, dm online shop nudi i mnoštvo savjetodavnog sadržaja, članaka i preporuka proizvoda. Osim toga, svi registrirani kupci, s kreiranim ‘Moj dm’ računom, na jednom mjestu imaju pregled svih svojih narudžbi, omiljenih proizvoda, listu želja kao i mogućnost da povežu svoj active beauty račun te tako brže dođu do bodova i ušteda.

Registracija na online shop je jednostavna kao i proces narudžbe, dok je isporuka narudžbi u roku od 2 do 3 radna dana na kućnu adresu. Dostava iznosi 7 KM, dok je za narudžbe u vrijednosti od 70 KM i više za sve registrirane ‘Moj dm’ korisnike besplatna.

Uvezivanjem naših usluga i programa za kupce, želimo im omogućiti da za svoju kupovinu u dm-u dobiju dodatnu vrijednost. Digitalizacija poslovanja je pravac kojim ćemo nastaviti i dalje ići, a uvođenje novog online shopa je samo jedan od koraka ka ostvarenju našeg cilja da i na području omni-chanell retail-a budemo lider u drogerijskom segmentu, ne samo u BiH, nego i na području dm koncerna, dodala je Isaković.

Povodom otvorenja online shopa, dm je za sve registrirane kupce s ‘Moj dm’ računom pripremio 15 % popusta na ukupnu kupovinu do 19. listopada 2022. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Volite bijeli luk? Onda ne brinite za svoje zdravlje, a evo i zašto

Znanstveni stručnjaci ističu da Europa ulazi u još jedan korona val