NK “Busovača” dobio novu sportsku opremu od poduzeća Lovrenović Instalacije d.o.o (VIDEO)

0
70
Danas je na stadionu NK Busovača održan revijalni malonogometni turnir u organizaciji NK Busovače i poduzeća Lovrenović instalacije d.o.o.

Susret je završio rezultatom 4:3 za domaću ekipu. Ovaj revijalni turnir sportsko-zabavnog karaktera organiziran je s ciljem promocije nogometa u Busovači, kao i rađanja novih ideja koje će biti u korist svih žitelja ovoga kraja.

Tom prigodom vlasnik poduzeća Lovrenović Instalacije d.o.o Goran Lovrenović, uručio je novu sportsku opremu Nogometnom klubu Busovača na čelu sa predsjednikom kluba Josipom Mravkom, kako bi pogao i podržao rad ovog sve više uspješnog kluba. Pogledajte video u nastavku:

Nova sportska oprema za busovačke nogometaše

Danas je na stadionu NK Busovača održan revijalni malonogometni turnir u organizaciji NK Busovače i poduzeća Lovrenović instalacije d.o.o. Ovaj susret završio je rezultatom 4:3 za domaću ekipu. :) Ovaj revijalni turnir sportsko-zabavnog karaktera organiziran je s ciljem promocije nogometa u Busovači, kao i rađanja novih ideja koje će biti u korist svih žitelja ovoga kraja. Tom prigodom vlasnik poduzeća Lovrenović Instalacije d.o.o Goran Lovrenović, uručio je novu sportsku opremu Nogometnom klubu Busovača na čelu sa predsjednikom kluba Josipom Mravkom, kako bi pomogao i podržao rad ovog sve više uspješnog kluba. Pogledajte video u nastavku :)

Posted by Lovrenović instalacije d.o.o on Nedjelja, 1. decembar 2019.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.