spot_img

Nezapamćeno nevrijeme pogodilo Busovaču (FOTO/VIDEO)

Nezapamćeno nevrijeme zahvatilo je Busovaču večeras oko 19:30 sati, donoseći snažnu oluju s ledom, obilnom kišom i grmljavinom koja je izazvala brojne probleme mještanima.

Prema izvještajima čitatelja, oluja je uzrokovala prekide u opskrbi internetom i električnom energijom. Nekoliko domova se našlo u mraku uslijed nestanka struje, dok su drugi ostali bez pristupa internetu, što je dodatno otežalo komunikaciju pred večerašnji susret Hrvatske i Italije. Kabal za električnu energiju je pao i na ulici kod gradskog parka u Busovači. Ponegdje su stradali i usjevi…

Olujni vjetar je pokazao svoju snagu rušeći suncobrane i navijačke zastave, a u centru Busovače zabilježene su poplave, javlja grad-busovaca.com portal.

Posebno teška situacija zabilježena je duž Ulice Branitelja domovine, gdje su vodene mase preplavile ulice, ulazeći čak i u poslovne prostore, ostavljajući za sobom štetu i otežavajući vožnju i kretanje mještana.

Građani su pozvani da izbjegavaju nepotrebno izlaganje ovim opasnim uvjetima.

Molimo sve mještane da nam jave situaciju u njihovim područjima i kako se nose s posljedicama nevremena. Naše misli su s onima koji su najviše pogođeni ovom prirodnom nepogodom.

IMG_7368 IMG_7358 IMG_7357

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti