spot_img
spot_imgspot_img
Subota, 2 ožujka, 2024

Ne propustite: Večeras nove nogometne poslastice uz dvije utakmice mladih nogometaša iz “Alfe”

Odigravanje utakmica na malonogometnom noćnom turniru “Busovača – Ožujsko futsal kup” napreduju iz dana u dan. Večeras su na rasporedu nove nogometne poslastice uz dvije utakmice mladih nogometaša škole sporta “Alfa” koji će snage odmjeriti sa vršnjacima iz Kaćuna i Sarajeva.

Brojni gledatelji sinoć su imali priliku pogledati pogledati tri odlične utakmice. U prvoj utakmici dana favoriti PS-KPZ Busovača svladali su ekipu NK Bilalovac rezultatom 8:2. U drugoj utakmici, sigurna pobjeda ekipe Ugarak produkt Visoko protiv FK Kaćuni, a u trećoj utakmici napetost do samog kraja. U regularnom dijelu AF Trans Pridražići i KŠD Glavica Rankovići su odigrali neriješeno. Pobjednika smo doznali nakon penala i to je ekipa AF Trans Pridražići koja ide dalje.

Raspored za večeras 

Prvi put u našem gradu dječaci iz Sarajeva, protiv naših uzdanica! Bit će zanimljivo pratiti koja škola je u prednosti. Utakmice između ekipa ovog uzrasta uvijek plijene pažnju i svaki potez sam po sebi je zanimljiv. Možda u nekom od dječaka koje ćemo gledati većeras, za deset godina vidimo u liku Radmilovića, Bilala, Đuderije, Horke, Petaka, Čakića i ostalih. Nikad se ne zna! 🙂

20:00 HVIDRA MOSTAR – NK SOKOL

Derbi večeri, koji je zaista nezahvalno komentirati. Možda blaga prednost ekipi Zrinjskog s obzirom na iskustvo igranja pregršt jakih utakmica. Nk Sokol je u grupi djelimično podbacio i u 1/8 finala plasirao kao jedna od četiri najbolje plasirane trećeplasirane ekipe.

22:00 UGARAK PRODUKT VISOKO – AF TRANS PRIDRAŽIĆI

Favorit u ovoj utakmici je ekipa Ugarka. Mislim da nema potrebe pretjerano komentirati zbog čega. Igrači kalibra Horke, Petaka, Hodžića, Latića, Čakića gotovo uvijek su favoriti bez obzira s kojom ekipom igraju. I ekipa Pridražića ima svoje adute. Mogu li večeras do podviga i plasmana u 1/2 finale, ostaje nam da vidimo!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM