Nasmrt pretukao ženu, zamotao je jastucima i zatrpao pokrivačima

Marica Grgić (57) podmuklo ubijena u svome stanu, a zločin je otkrila njezina prva susjeda

Inspektori istražuju podmukli zločin koji se dogodio u Ulici Husinskih rudara u tuzlanskom naselju Miladije, piše Večernji list BiH.

– Pokušavamo otkriti tko je na smrt pretukao 57-godišnju Maricu Grgić u njezinom stanu. Ona je ubijena udarcima tupim predmetom u glavu, no tko ju je brutalno izudarao, nije nam poznato, kaže Admir Arnautović, glasnogovornik Tužiteljstva Tuzlanske županije. Nije mu bila poznata ni informacija da je policija navodno namjeravala privesti jednog muškarca kako bi ga ispitali o Maričinoj smrti. Naime, kako se neslužbeno moglo čuti, sa smrću ove žene se povezuje i njezin bivši muž, ali nitko to nije htio službeno potvrditi ili opovrgnuti. Naveli su kako bi u sljedećim danima trebalo biti poznato više detalja.

Inače, nesretnu Maricu je mrtvu u nedjelju našla njezina susjeda Mirsada Mehanović.

– Njezino tijelo ležalo je zamotano u sobi. Prethodno sam došla pred njezina vrata i zvonila, nije izlazila. Tada sam ušla, nešto je bilo iza nezaključanih vrata, ugledala sam bocu pive. Tada sam otišla do sobnih vrata i ona je u sobi ležala. Nisam smjela prići. Vidjela sam kako leži na trbuhu zatrpana jorganom, zamotana jastucima. Samo sam joj vidjela potiljak, kosu. Vratila sam se, pozvala susjede da zovu njenog sina. Oni su zvali sina, otišli u policiju, prijavili…, kazala je novinarima Mirsada Mehanović. Istraga traje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Martinje u Kutjevu uz sudjelovanje članova Udruge planinara “Tisovac” Busovača

Boljitak opet ‘nudi’ 100 KM za glasovanje