spot_img
spot_img
Subota, 13 travnja, 2024

NAJAVA: I ove godine na Čepu “Dani svetog Nikole Tavelića”

Mjesna zajednica Gusti Grab Busovača u suradnji s Župnim uredom župe sv. Ante Padovanskog i ove godine organizira trodnevnu Kulturno športsku manifestaciju “Dani sv. Nikole Tavelića”. 

Manifestacija će se ove godine održavati od 2. do 4. kolovoza. Započet će svetom misom u petak, 2. kolovoza. Nakon svete mise održat će se predavanje “Sv. Nikola Tavelić: aktualizacija njegove poruke”. Nakon predavanja kao i svake godine slijedi druženje uz prigodan zabavni program.

Drugi dan manifestacije će također započeti svetom misom, a nakon mise održat će se predavanje na temu: “Povijesne crtice iz južnog, jugoistočnog i istočnog dijela Busovače”, a završiti kao i prethodnog dana uz druženje u crkvenom dvorištu, uz zabavni program.

Treći, i posljednji dan manifestacije u 9:30 sati slavit će se sveta misa za poginule branitelje na spomen obilježju kod Križa na Bešićima. Nakon mise slijedi kratko druženje na platou kod Križa, a nakon toga Malonogometni humanitarno memorijalni turnir na Čepu, u spomen na sve poginule branitelje u Domovinskom ratu.

Pogledajte kako je na Čepu bilo prethodnih godina…

 

FOTO/VIDEO: Završena manifestacija “Dani sv. Nikole Tavelića” na Čepu

FOTO: Započeli “Dani svetog Nikole Tavelića” na Čepu

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti