Nacionalni dan svjesnosti o bibliotekama u Gradskoj knjižnici Busovača

Nacionalni dan svjesnosti o bibliotekama zajednička je aktivnost Univerziteta u Sarajevu, Sveučilišta u Mostaru i Kantonalne i univerzitetske biblioteke Bihać u okviru projekta ERASMUS+ Capacity Building in Higher Education (CBHE) – „Library Network Support Services (LNSS): Modernising libraries in Western Balkan countries through staff development and reforming library services“ i organizira se 8. 9. na Međunarodni dan pismenosti.

Cilj Nacionalnog dana svjesnosti o bibliotekama je podsjetiti građanke i građane na važnost učešća biblioteke u izgradnji društva znanja. Biblioteke (javne, akademske, školske, specijalne) – partneri (https://nadbh.wordpress.com/nasi-partneri/) iz Bosne i Hercegovine će 8. 9. 2017. godine će svojim sudjelovanjem omogućiti uspješno realiziranje obilježavanja Nacionalnog dana svjesnosti o bibliotekama. Na taj dan, više od 40 knjižnica/biblioteka, promovirat će svoje usluge nudeći građanima i građankama različite programske sadržaje.

Povodom Nacionalnog dana svjesnosti o bibliotekama Gradska knjižnica Busovača ponudit će posjetiteljima program „Dan za knjižnicu/biblioteku“ koji uključuje sljedeće aktivnosti:

– produženo radno vrijeme knjižnice (07:30-17:30)
– besplatno članstvo u knjižnici za sve
– izložbu fotografija s foto natječaja „Knjiga i dijete“ raspisanog 30. 7. 2017. godine povodom Nacionalnog dana svjesnosti o bibliotekama
– izložbu radova polaznica decoupage radionice za odrasle

Na taj dan sva djeca, mladi i odrasli, a naročito oni koji još nisu članovi knjižnice, imat će priliku da se upoznaju s prostorom i uslugama Gradske knjižnice Busovača te da postanu njeni članovi besplatno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cvrk, Cvrk – nova knjiga Miljenka Stojića

Busovača sigurna protiv Viteza iz Bužima, hat-trick Čečure