spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 24 lipnja, 2024

Na plaži je brzo zavladala panika: Policija je odmah stigla, kupači su bili u strahu, a svi su promatrali ‘golu ženu‘

Odbačena lutka za seks pronađena na plaži u Tajlandu izazvala je paniku među lokalnim stanovništvom jer se isprva mislilo da se radi o tijelu žene, piše ndtv. Spasilačke službe su brzo dojurile na plažu, no ondje su ustanovili da se radi tek o lutki čime su odagnati strahovi mještana, javlja Jutarnji list.

Nakon što su otkrili ‘tijelo‘, uznemireni mještani pozvali su hitnu medicinsku pomoć i policiju. Prema glasnogovorniku policije okruga Bang Saen, spasilačke ekipe su stigle na mjesto nakon što su obaviješteni da je uočena ‘mlada gola žena bez svijesti‘.

Kada je policija iz daljine ugledala prizor, doista se činilo da je u pitanju tijelo. Međutim, stvari su se razjasnile nakon što su ‘tijelo‘ bolje pogledali. Predmet je identificiran kao silikonska lutka za seks kojoj je nedostajala glava. Lutka se na internetu prodaje za 20.000 bahta (oko 550 eura), izvijestila je policija.

Policija sumnja da je lutka morala biti bačena u rijeku ili kanal nakon čega je isplivala na plažu. Lutka je sada uklonjena s plaže kako bi se spriječilo nepotrebno uznemiravanje turista, dodaje se u policijskom izvješću.

Policija je dalje priopćila da je lutka zadržana u stanici spasilačke ekipe te da je vlasnik tamo može preuzeti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti