Srijeda, 27 siječnja, 2021

Mlinarević kaže da njoj ne treba diploma: ”Nitko neće odustati, ni ja, ni predsjednik Komšić”

Pročitajte i ovo

Bill Gates: Siromašnije zemlje zaostajat će 6-8 mjeseci s cjepivima protiv covida-19

Siromašnije zemlje u najboljem će slučaju zaostajati 6 do 8 mjeseci s nabavkom cjepiva protiv covida-19 u odnosu na...

Značajno porasla prodaja montažnih kuća proizvedenih u BiH

Drvna industrija, jedan od najzdravijih dijelova BiH prerađivačke industrije, u vrijeme pandemije našla se pred velikim izazovom. No, kriza je...

Od 1990. do 2015. broj divljih pčela se značajno smanjio

Od 1990. do 2015. broj divljih pčela širom svijeta smanjio se za četvrtinu, pokazali su podaci organizacije Global Biodiversity...

”Nitko neće odustati, ni ja, ni predsjednik Komšić”, rekla je buduća veleposlanica BiH u Češkoj Martina Mlinarević zahvalivši stranim veleposlanstvima na podršci i naglašavajući kako joj nije potrebna sveučilišna diploma za dužnost na koju je imenovana.

Navela je kako je ”ovo što se dešava prevršilo svaku mjeru jer smo cijela moja porodica i ja izloženi”. ”Protiv mene se sustavno vodi medijski rat koji dolazi s tri strane. Ja već sam na udaru HDZ jurišnika, mladih, starih, bilo kakvih koji biju svoju bitku sa Željkom Komšićem. Ovo je i privatni rat Ivana Šušnjara. Meni je zaista žao. To je moj prijatelj. Moj dragi prijatelj. Meni je žao što mu se dogodilo, što je sve to prošao. Zamjera mi jer mu nisam dala podršku kad mu je odbijen agreman za Češku u SAD. Ne znam kako bi mogla raditi njemu ono što meni radi”, rekla je Mlinarević i dodala kako su ”mediji toliko pritiskani s tolikom senzaciju da nemam diplomu bez detalji uvida u zakonsku regulativu”.

Posted by Martina Mlinarević Sopta on Nedjelja, 24. Novembar 2019.

”Osim svega toga tu su interesne stranačke skupine koje vode svoj rat s predsjednikom Komšićem. Mene to apsolutno ne zanima. Ja nastupam kao slobodan čovjek”, rekla je. Kaže da ”nije istina je lažirala svoj životopis”. ”Nigdje nisam napisala da sam završila fakultet”, rekla je.

Komentirajući snimke na kojima tvrdi da je profesorica, rekla je kako je tada predavala maloj djeci u svojoj školi. Priopćenje studenata iz Mostara, Banja Luke i Sarajeva u kojem prosvjeduju zbog imenovanja nekoga bez diplome na veleposlaničku funkciju, nazvala je tragičnim i licemjernim, pored svih problema u državi te dodala kako se ”u državi nikad se nije do sad postavilo pitanje niti jednog ambasadora”.

Između ostalog, govorila je kako o tijeku svojih priprema za spomenutu poziciju i sve ono što se događalo oko imenovanja, govorila da joj neće trebati novac veleposlanika jer ima stan u Ljubuškom i Audi kojim je, kako se pohvalila, pretekla Čovića. Podsjećamo, iz Ministarstva vanjskih poslova BiH, nakon što je u javnost izašao dokument u kojem se navodi kako Mlinarević nema VSS, potvrđeno je kako ona nije dostavila diplomu i da se to tražilo od nje.

U jednom medijskom istupu Mlinarević je rekao kako je to rekla članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću i da joj je on na to dogovorio da neće biti problema. Predsjedništvo se o imenovanju još nije očitovalo, a dio javnosti Mlinarević zamjera što je, unatoč galamama o uhljebima, nepravdama, korumpiranoj državi i političarima kao zaštitnicima nepravde i bezakonja pristala na posao za koji je, prema zakonu, potrebna viša stručna sprema, koju ona nema, piše Bljesak.info.

bljesak.info

Najčitanije zadnjih 7 dana

- Marketing -

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Bill Gates: Siromašnije zemlje zaostajat će 6-8 mjeseci s cjepivima protiv covida-19

Siromašnije zemlje u najboljem će slučaju zaostajati 6 do 8 mjeseci s nabavkom cjepiva protiv covida-19 u odnosu na...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo