spot_img
Srijeda, 4 listopada, 2023
spot_img

Mladić s ozljedama glave pronađen na gradilištu, sat poslije preminuo

Mladić s ozljedama glave preminuo je u petak ujutro nakon što je pronađen u sarajevskom naselju Dolac Malta i upućen na UKCS.

Druga policijska stanica Novo Sarajevo u petak je obaviještena da se u ulici Bihaćka bb u neposrednoj blizini objekta u izgradnju nalazi osoba s vidnim povredama u predjelu glave, koja daje znakove života. Na ovo mjesto upućeni su policijski službenici MUP-a ŽS radi potvrđivanja informacije, kao i ekipa Zavoda hitne medicinske pomoći Županije Sarajevo. Oni su osobi, za koju je kasnije ustanovljeno da je H. H. (1995.) iz Sarajeva, pružili medicinsku pomoć, te ga prevezli na KCUS gdje je u 9 sati dežurni doktor konstatirao smrt.

O ovom slučaju obaviješten je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu koji je rukovodio uviđajnim radnjama. Na mjestu uviđaja pronađena je crna torbica u kojoj su se nalazili osobni dokumenti preminulog.

Po nalogu dežurnog Županijskog tužitelja tijelo H. H. prevezeno je na prosekturu Bare, gdje će vještaka sudske medicine izvršiti vanjski pregled, a po potrebi i obdukcija.

Iz MUP-a ŽS priopćeno je da policijski službenici rade na rasvjetljavanju i dokumentiranju ovog događaja.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti