Nedjelja, 25 rujna, 2022

Mladi iz Viteza izgradili spomenik ljubavi

Pročitajte i ovo

Članovi Hrvatske udruge mladih Središnje Bosne danas su u Vitezu svečano otkrili jedan nesvakidašnji spomenik. Riječ je, naime, o spomeniku ljubavi.

Mateo Marić, predsjednik Hrvatske udruge mladih Središnje Bosne, kazao je kako spomenik treba poslati snažnu poruku svima.

“Hrvatska udruga mladih u Središnjoj Bosni već godinu dana radi na spomeniku ljubavi koji smo danas svečano otkrili. On će slati jednu dobru poruku s kojom ćemo promovirati ljubav. Ljubav nije izgubljena, iako danas imamo užurbani ritam života. Poneki ljudi zaborave na ljubav, ali trebamo je zajedno dijeliti jer je dijeljenje najvažnija osobina ljubavi”, kazao je Marić.

Ana Marija Omazić, članica Udruge, kazala je kako je upravo ljubav pokretač svega.

“Srcem smo pokazali da nas ima, ostajemo tu i želimo reći da je Vitez središte ljubavi kao što je središte Središnje Bosne. Nadamo se da ćemo fotografije sa ovog spomenika često viđati na društvenim mrežama. Ljubav je pokretač svega. I djecu, članove Udruge, kroz radionice to učimo”, rekla je Omazić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Slaba zainteresiranost za isplate jednokratnih pomoći radnicima

Аko poslodavci budu u mogućnosti novčano mogu pomoći radnicima, poruka je Vlade Federacije Bosne i Hercegovine. Međutim, na terenu је...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo