Mirsadu Mekić iz Busovače u ovakvom izdanju niste vidjeli: Zapjevala u kafiću uz harmoniku i napravila zabavu (VIDEO)

Veliki pečat na Grandovoj sceni ostavila je Mirsda Mekić iz Busovače i zahvaljujući svom nevjerojatnom talentu stekla brojne obožavatelje. Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama publika se poželjela veterankinih nastupa i besprijekornog glasa te je pjevačica rijšila da podjeli video koji je naišao na lavinu pozitivnih reakcija.

Naime, Mirsada je uživajući u jednom kafiću zapjevala uživo uz pratnju dvije harmonike i svojih prijatelja. Potpuno očekivano uslijedio je niz komplimenata na račun njenog glasa, ali i repertoara kojem je ostala dosljedna.

„Bravo Mirsada“, „Kraljice, savršen glas imaš“, „Ovo se zove pevanje“, „Najbolja si“, samo su neke od reakcija oduševljenih fanova koji je od kako se završilo natjecanje redovno obasipaju lijepim riječima, piše grand.nova.rs.

S obzirom da Mirsada također uživa u komunikaciji sa svojim obožavateljima nedavno je podijelila predivne vijesti zbog kojih i dalje stižu čestitke. Naime, postala je baka male Ranie i najljepšim povodom riješila da napusti Bosnu, bar privremeno.

,,To je najnovija i najljepša vijest, po drugi put sam postala baka jednoj predivnoj devojčici. Trenutno sam u posjeti kod kćerke u Njemačkoj“, rekla je ushićeno Mirsada i dodala da je dolazak malene Ranie donio veliku radost i sreću.

,,Ja se osjećam odlično, predivan je osjećaj ponovno biti baka. Unuka nas je sve usrećila“, istaknula je i dodala da vrijeme u Njemačkoj provodi sa članovima obitelji, posebno sa kćerkom i unukom koje su nedavno izašle iz porodilišta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Marko Bošnjak domaću glazbu odvodi na svjetsku razinu

Tražite posao? Lager traži 100 radnika