spot_img
spot_img
Subota, 15 lipnja, 2024

Mikkel Hansen odlazi iz rukometa

Svijet rukometa šokirala je vijest iz danskog kluba Aalborga. Mikkel Hansen, jedan od najboljih rukometaša svih vremena odlučio je napustiti rukomet.

Hansen se odlučio povući na neodređeno, no pitanje je hoće li se više ikada vratiti. Slavni 35-godišnji danski rukometaš boluje od stresa pa je odlučio da je to najbolje za njega, prenosi Dnevnik.hr.

U dogovoru s užom obitelji, liječnicima i rukometnim klubom iz Alborga, Mikel Hansen se javio sa simptomima stresa. To dolazi kao stresna reakcija na izuzetno tešku godinu za Mikkela.

Bila je to naporna godina za Mikkela, sa prvim krvnim ugruškom koji mu se dogodio u proljeće 2022., preseljenjem sa obitelji u Dansku poslije deset uspješnih godina vani, kao i ogromnom potražnjom i fokusom na njega tijekom cijele jeseni u vezi prelaska u Aalborg te na kraju Svjetskim prvenstvom 2023.‘, rekao je Jan Larsen, direktor kluba.

Po povratku kući sa finala SP pokazalo se da je čaša puna, a zajedno smo napravili jedini pravi izbor, gdje je u potpunosti fokus na tome da Mikkel dobije potrebno vrijeme i stručnu podršku za oporavak. Trenutno nema više informacija o situaciji Mikkela Hansena i molimo medije i druge da daju Hansenu i obitelji neophodan mir i da se suzdrže od kontakta s njima, dodao je Larsen.

Stres je bolest novog doba. Sve više slavnih sportaša, glumaca i raznih zvijezda boluje od stresa uzrokovanim napornim načinom života i ogromnim pritiskom svakodnevnice.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti