“Mi Hrvati” u akciji pomoći Petrinji i okolnim mjestima, sudjeluju i brojni Busovljaci!

Navijačka udruga “Mi Hrvati” posljednjih dana od velike je pomoći cijeloj Petrinji i okolnim mjestima odnosno područjima gdje je snažni potres ostavio značajne posljedice i ogroman broj ljudi bez krova nad glavom.

U rad ove navijačke udruge uključeni su i brojni Busovljaci koji trenutno žive u inozemstvu, a u akciji koja je pokrenuta prije nekoliko dana, u kojoj je do sad skupljeno više od deset tisuća eura, samo navijači iz Busovače, koji su članovi ove udruge, donirali su više od tisuću eura za svoje sunarodnjake iz Petrinje i ostalih mjesta Sisačko-moslavačke županije.

Desetak članova udruge došlo je u utorak navečer u Petrinju i selo Strašnik, a do danas su organizirali brojne akcije. Informacije s terena govore da hrane, vode i higijenskih potrepština ima dovoljno te da je trenutno najpotrebniji novac za obnovu i izgradnju kuća i drugih stambenih jedinica.

“Udruga navijača “Mi Hrvati” do sad je skupila više od 10 000 eura, a Busovljaci su bili prvi koji su se odazvali akciji te su odmah na početku iste donirali 1000 eura.”, ističe naš sugovornik i član ove udruge koji je želio ostati anoniman. Dodao je kako će sve prikupljene donacije biti donirane obiteljima u potresom pogođenim područjima.

Ekipa, svaka čast!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Busovača: Svijeće i molitva za osam mladih života

Mjere Kriznog stožera FBiH koje sutra ističu bit će produžene