spot_img
spot_img
Petak, 19 travnja, 2024

MALA ŠKOLA UZOR Mentalna mapa “Slika o meni”, izrada košarica i zečića za Uskrs

U nedjelju, 10. travnja 2022. u Busovači je održan susret u Maloj školi UZOR čija je tema ovoga puta bila “Slika o meni” kojoj smo posvetili prvi dio radionice. Nakon što smo se okupili i nacrtali crteže po vlastitom izboru, na ploču smo nacrtali mapu uma (mentalnu mapu) sa središnjim pitanjem koje je isto za sve sudionike i glasi: tko sam ja?

Na pitanje smo odgovarali nabrajajući svoje životne uloge poput kćerka/sin, brat/sestra, unuk/a, sportaš/ica i slično… Na taj smo način proširili svijest o različitim ulogama i međuljudskim odnosima, obitelji i prijateljima, ali i povezali te uloge sa aktivnostima kojima se bavimo poput sporta, plesa i drugih aktivnosti.

Drugi dio radionice posvetili smo izradi košarica i zečića za Uskrs. Košarice smo pravili od ukrasnog hamer papira, dok su djeca bojila i ukrašavala zečiće koje smo zalijepili na košarice. Na kraju smo napunili košarice čokoladnim jajima i bombonama kao poklon za Uskrs i zahvalu za ukazano povjerenje. Pored izrade košarica imali smo vremena i za društvene igre i aktivnosti za vježbu percepcije i zapažanja uz samostalno kreirane materijale.

Ovim putem također želimo poželjeti sretan i blagoslovljen Uskrs svim našim sudionicima koji slave, kao i njihovim obiteljima.
U nedjelju, 17. travnja neće biti održana radionica povodom predstojećeg blagdana, stoga druženje nastavljamo 24. travnja 2022.
Lijep pozdrav svima! ❤️

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM