spot_img
spot_img
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Mala škola UZOR Busovača: Plan i program za 12. mjesec

Mala Škola UZOR priprema se za čaroban 12. mjesec s bogatim planom aktivnosti koje će obogatiti blagdansko razdoblje za najmlađe. Svi zainteresirani roditelji mogu prijaviti svoje mališane putem telefona na broj 063 908 035, a voditeljica Marija stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije.

07.12.2023. – Poklončići
Prva radionica u prosincu donosi izradu raznih dekoracija, prigodnih radnih listića te podjelu malih paketića. Društvene igre, vesela glazba, ples i pjesme stvaraju ugodnu atmosferu, potičući kreativnost i zajedništvo.

14.12.2023. – Stiže nam zima
Drugi susret posvećen je doživljaju zime kroz Power Point prezentaciju. Sudionici će sudjelovati u stvaranju slikopjesme “Zimski dan” te izradi vlastitih snjegovića, čime će se proširiti njihova maštovitost i radne vještine.

Uspješan susret polaznika Male škole UZOR Busovača: Razvoj vještina kroz kreativne aktivnosti

21.12.2023. – Izrada božićnih i novogodišnjih čestitki
Posljednji susret u godini posvećen je stvaranju božićnih i novogodišnjih čestitki. Djeca će ukrašavati dekoracije za jelku, pisati osobne čestitke, rješavati radne listiće s zimskim motivima te uživati u prigodnim pjesmama i plesu.

Uz sve navedene aktivnosti, svaki susret donosi i vježbe za razvoj važnih vještina poput koordinacije, pažnje, koncentracije, fine motorike te komunikacijskih vještina. Sve će se odvijati u blagdanskom ozračju, pružajući djeci edukativno i veselo iskustvo.

Mala Škola UZOR srdačno poziva sve mališane na nove susrete puna radosti i kreativnosti. Vidimo se! 🎄🎁🎅🏼

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti