Lišene slobode četiri osobe zbog napada na Ilidži

Radeći na rasvjetljavanju i dokumentiranju krivičnog djela nasilničko ponašanje, policijski službenici Uprave policije MUP-a Sarajevske županije, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, identificirali su, pronašli i lišili slobode četiri osobe osumnjičene za izvršenje jučerašnjeg napada na Ilidži.

Lišeni su slobode E. B. rođen 2003. g. nastanjen na području općine Novi grad Sarajevo, A. T. rođen 1996. nastanjen na području općine Ilidža, H. D. rođen 1995. nastanjen na području općine Ilidža i E. H. rođen 2000. nastanjen na području općine Vogošća.

Osobe lišene slobode su smještene u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Sarajevske županije i nad njima će tijekom dana biti izvršena kriminalistička obrada.

Pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije policijski službenici Uprave policije nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju svih okolnosti vezanih za jučerašnji događaj u kojem je jedna osoba lakše povrijeđena ispred hotela na Ilidži, tijekom održavanja internacionalnog turnira za dječake u malom nogometu, priopćeno je iz Odjela za odnose sa javnošću Uprave policije MUP-a SŽ.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Istaknuti saudijski akademik osuđen na smrt jer je imao – Twitter i WhatsApp: ‘Stalno je izražavao svoje mišljenje‘

Čekali smo i dočekali: Brza cesta kroz Lašvansku dolinu gradi se užurbano, pogledajte video snimljen dronom