Utorak, 13 travnja, 2021

Krizni stožer FBiH organizira studentske pohode u Beograd na vakcinaciju

Pročitajte i ovo

Vlada FBiH kritizirala svjetske sile zbog malog broja donacija za BiH

Vlada FBiH na današnjoj press konferenciji žestoko je kritizirala svjetske sile. Premijer Vlade FBiH Fadil Novalić poručio je da...

Čavara: „HVO dao veliki doprinos u obrani hrvatskog naroda i opstanka BiH kao države“

U povodu 29. godišnjice utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je čestitku pripadnicima Oružanih snaga...

Rješenje za mladenke: Svečane maske za lice

Maske za lice postale su nezaobilazan "modni dodatak", doduše ne našom voljom i željom, no zato ih znamo skrojiti...
Dok Republika Srbija uveliko vakcinira stanovništvo, naša zemlja još ne zna koje će vakcine uopće stići i kad. Zbog ogorčenja građana koje je na granici građanskih nemira, Krizni stožer Federacije BiH je pronašao privremenu alternativu, dok ne pristignu vakcine.

“Situacija je trenutno alarmantna u našoj zemlji, i morali smo pronaći modus kako da reagiramo, da ne bi imali krizu u krizi. Zbog toga smo se odlučili da idemo kontra sistemu vakciniranja, i da u prvom valu obsiguramo vakcine za mladu populaciju, koja je sklonija nasilju i uličnim nemirima za razliku od starijih. To je zapravo razlog zašto smo napravili jedan trenutni sporazum s Vladom Republike Srbije”, ističe član kriznog stožera FBiH Goran Čerkez.

Krizni stožer Federacije Bosne i Hercegovine, pozvao je sve turističke agencije s područja ovog entiteta, da se priključe akciji.

“Napravili smo jednu super ponudu za sve osoba uzrasta od 18 do 35 godina, da se prijave na vikend putovanje u Beograd. Iako se pohod naziva studentski, više aludira na mladu populaciju nego da morate biti student da otputujete. Po jedinstvenoj cijeni od 150 KM, boravit će te tri dana u Beogradu, imate priliku da malo prošetate i da primite prvu dozu vakcine”, dodao je Čerkez.

Studenti koji se priključe pohodima, moraju otići na isti nakon 22 dana, kako bi se izvršio proces revakcinacije. U suprotnom, efekat vakcine nije kompletan.

Tekst je satiričnog karaktera – izmišljen je.

- Advertisement -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Krizni stožer FBiH dao preporuku da policijski sat ipak ostane od 21 sat

Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva je na današnjem sastanku donio preporuku za Vladu Federacije BiH da ne skraćuje razdoblje...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo