U Kiseljaku održan memorijalni turnir za Ivicu Udovčića

187

Članovi Teniskog kluba “Elliptic” ustrajali su u ideji da prošlogodišnja inicijativa održavanja memorijalnog turnira bude nastavljena te vremenom preraste u tradiciju.

Riječ je naravno o memorijalnom teniskom turniru parova “Ivica Udovičić” čije je inicijativno izdanje održano prošle godine. Ove godine sve je podignuto na veću razinu. Igralo se na terenima spomenutog Kluba u dvije starosne skupine u kojima je nastupilo ukupno 14 parova, prenosi Busovača portal.

U skupini za igrače iznad 35 godina (u kojoj je nastupio i državni prvak za djecu do 10 godina) u finalu su igrali Goran Lulić i Boris Dimać protiv Roberta i Ivana Biletića. Premda u do kraja neizvjesnom meču na kraju su slavili otac i sin Biletić.

U drugom finalu uspješniji su bili David Udovičić i Nikola Kobačić pobijedivši Tomislava Bencuna i Danijela Barića.

Premda je rezultat bio najmanje važan, nakon cjelodnevnog teniskog nadmetanja najuspješnijima su podijeljene i medalje te pehari.

Svi sudionici turnira su i ove godine prethodno položili cvijeće na grob pokojnog Ivice koji je prije dvije godine preminuo nakon duge i teške bolesti.

Inače, Ivica je između ostalih obnašao i dužnost načelnika općine Kiseljak te pružio ogroman doprinos njenom razvoju. Bio je i veliki prijatelj Teniskog kluba te je i jedan od najzaslužnijih za razvoj sada već međunarodnog turnira koji se godinama održava na Gromiljaku.

“Održavanje memorijalnog turnira članova njegova voljenog kluba Elliptic minimalno je što možemo učiniti za čovjeka koji je, ne mandate, nego život posvetio razvoju svog Gromiljaka i našeg Kiseljaka” kazala je ovom prilikom Lidija Bradara.

Prethodni članakOrange plus Kiseljak: Poznata cijena otkupa maline
Sljedeći članakKiseljak: Bogat vjerski i kulturni program povodom blagdana sv. Ane

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime