Jedan od najuspješnijih Taekwondo klubova u BiH sprema se za državno prvenstvo

0
463
Članovi Hrvatskog taekwondo kluba Fojnica se trenutno spremaju za državno prvenstvo Bosne i Hercegovine koje će se održati 19. ožujka 2016. godine u Čapljini.

Da podsjetimo, 21. ožujka 2015., prvenstvo BiH je održano u Visokom gdje je nastupio 261 natjecatelj iz 20 klubova. Hrvatski taekwondo klub Fojnica je nastupio s 28 natjecatelja od čega su u svojim redovima imali 8 prvaka države, 7 srebrenih i 5 brončanih medalja. To je samo jedan od važnijih podataka u nizu uspjeha navedenog kluba.

Klub je također prošle godine uzeo sudjelovanje na sudačkom i trenerskom seminaru u sklopu Taekwondo saveza BiH gdje su obnovili trenersku i sudačku licencu. Osam članova Hrvatskog Taekwondo kluba Fojnica uspješno su položili sudački seminar i postali licencirani sudci Taekwondo saveza BiH, te četiri člana položili trenerski seminar.

Prvo trenersko vodstvo kluba nosi Ivan Krajina, a predsjednik kluba je Branko Stanić (Krepo). Uz vodstvo kluba i članove kluba, značajnu potporu radu kluba i zasluge za uspjeh imaju sponzori kluba (Pub Riverside Fojnica, Caffe Dansi, Bet live, 5Plus itd.), kao i građani Fojnice koji su velika podrška ovom uspješnom klubu.