spot_img
spot_img
Subota, 13 travnja, 2024

Jean Paul Myne: Novi profesionalni brend prirodne kozmetike za kosu stigao u Bosnu i Hercegovinu

Busovača – U Bosnu i Hercegovinu nedavno je stigao Jean Paul Myne, najnoviji profesionalni brend prirodne kozmetike za kosu. Ovaj događaj obilježen je dvodnevnom edukacijom u Busovači, koja je privukla frizere iz cijele države željne novih znanja i vještina.

Look and learn seminar, inspiriran talijanskom estetikom i aktualnim trendovima, predvodio je Mario Migliorelli, internacionalni trener i predstavnik brenda. Migliorelli, talentirani frizer, oduševio je prisutne kreiranjem fantastičnih frizura koje odražavaju visoke standarde i kvalitetu Jean Paul Myne proizvoda. Edukatorica Tanja Vidović, vlasnica popularnog salona Extreme, dodatno je obogatila seminar dijeleći svoja iskustva i tehničke savjete u radu s proizvodima ovog veganskog brenda.

Zadovoljstvo i oduševljenje među frizerima

Frizeri koji su sudjelovali na edukaciji izrazili su veliko zadovoljstvo i zahvalnost za priliku sudjelovanja na ovakvom događaju. “Važnost kontinuiranog usavršavanja u našoj profesiji ne može se dovoljno naglasiti, a ovakve edukacije su ključne za postizanje izvrsnosti”, ističe Vidović. Zahvaljujući organizatorima, frizeri su imali priliku stjecati nova znanja i razvijati vještine koje će dodatno obogatiti njihov profesionalni razvoj.

Zašto Jean Paul Myne?

Razgovarajući s Tanjom Vidović, doznajemo zašto je odlučila uvesti Jean Paul Myne proizvode u svoj salon. “Izbor ovog brenda proizlazi iz njihove vrhunske kvalitete i postojanosti boja koje pružaju rezultate iznad očekivanja. Veganske boje daju kosi prozračan izgled, sjaj i nježnost, čineći je zdravom i prirodno lijepom”, objašnjava Vidović. Pozitivne reakcije klijenata i zadovoljstvo postignutim rezultatima potvrđuju da je odluka o uvođenju Jean Paul Myne proizvoda bila ispravna.

Dolazak Jean Paul Myne brenda u Bosnu i Hercegovinu predstavlja značajan korak naprijed za profesionalnu njegu kose u regiji. Dvodnevna edukacija u Busovači samo je početak širenja znanja i kvalitete koju ovaj brend nudi. S obzirom na oduševljenje i pozitivne povratne informacije frizera, možemo očekivati da će Jean Paul Myne postati sinonim za vrhunsku njegu kose u Bosni i Hercegovini.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti