Subota, 1 listopada, 2022

Izdvojeno 326.698 KM za sport

Pročitajte i ovo

Iz proračuna je izdvojeno 362.698 KM za 115 projekata. Vrhunskom i kvalitetnom sportu dodijeljeno je 211.150 KM

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Tuzlanske županije je organiziralo svečano potpisivanje ugovora s korisnicima sredstava za sufinanciranje i ostvarivanje javnog interesa u oblasti tjelesne kulture i sporta za 2015. godinu.

115 projekata

Iz proračuna Tuzlanske županije izdvojeno je 362.698 maraka za 115 projekata. Od cjelokupnog iznosa, vrhunskom i kvalitetnom sportu dodijeljeno je 211.150 maraka, a za sport osoba s invaliditetom dodijeljeno je gotovo 48.000 maraka. Za tjelesne aktivnosti koje okupljaju veliki broj djece i mladih dodijeljeno je 103.598 maraka.

Vlada Tuzlanske županije preko Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta županije svake godine podržava aktivnosti iz oblasti sporta.

– Svjesni smo značaja i uloge sporta i tjelesne kulture za društvo u cjelini. A to je dodatni razlog za još odgovorniji i još ozbiljniji odnos prema ovoj sferi jer je nezaobilazan segment društvenog života na ovom području. Vlada Tuzlanske županije nastojat će u skladu s objektivnim mogućnostima planirati veću financijsku potporu iduće godine, kazao je ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Tuzlanske županije Zlatan Muratović.

Zahvalnost subjekata

Predstavnici iz oblasti sporta koji su potpisali ugovore istaknuli su posebnu zahvalnost na prepoznavanju i potpori koju Vlada ove županije i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Tuzlanske županije svake godine pružaju u realizaciji njihovih projekata, priopćeno je iz ovog resornog ministarstva.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bili smo u berbi grožđa kod bake Mare iz Fojnice (VIDEO)

Baka Mara Trogrančić iz Božića kod Fojnice ima 84 godine. Međutim godine joj ne smetaju da sebi proizvede kompletnu...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo