Izdvojeno 326.698 KM za sport

Iz proračuna je izdvojeno 362.698 KM za 115 projekata. Vrhunskom i kvalitetnom sportu dodijeljeno je 211.150 KM

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Tuzlanske županije je organiziralo svečano potpisivanje ugovora s korisnicima sredstava za sufinanciranje i ostvarivanje javnog interesa u oblasti tjelesne kulture i sporta za 2015. godinu.

115 projekata

Iz proračuna Tuzlanske županije izdvojeno je 362.698 maraka za 115 projekata. Od cjelokupnog iznosa, vrhunskom i kvalitetnom sportu dodijeljeno je 211.150 maraka, a za sport osoba s invaliditetom dodijeljeno je gotovo 48.000 maraka. Za tjelesne aktivnosti koje okupljaju veliki broj djece i mladih dodijeljeno je 103.598 maraka.

Vlada Tuzlanske županije preko Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta županije svake godine podržava aktivnosti iz oblasti sporta.

– Svjesni smo značaja i uloge sporta i tjelesne kulture za društvo u cjelini. A to je dodatni razlog za još odgovorniji i još ozbiljniji odnos prema ovoj sferi jer je nezaobilazan segment društvenog života na ovom području. Vlada Tuzlanske županije nastojat će u skladu s objektivnim mogućnostima planirati veću financijsku potporu iduće godine, kazao je ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Tuzlanske županije Zlatan Muratović.

Zahvalnost subjekata

Predstavnici iz oblasti sporta koji su potpisali ugovore istaknuli su posebnu zahvalnost na prepoznavanju i potpori koju Vlada ove županije i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Tuzlanske županije svake godine pružaju u realizaciji njihovih projekata, priopćeno je iz ovog resornog ministarstva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

U novu godinu ulazimo s hladnim jutrom, obilni snijeg stiže u nedjelju

‘Sunce tuđeg neba’ bh. stanovnike ipak grije