Izaslanstvo SDA i Muftijstva travničkog u posjeti ŠGD “Šume Središnje Bosne”

0
97
Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović protekli tjedan je posjetio generalnu direkciju Srednjobosanskih šuma / Šuma Središnje Bosne doo Donji Vakuf i tom prilikom održan je sastanak s generalnim direktorom i predsjednikom Uprave društva, Vildanom Hajićem, te izvršnim direktorima društva, Vahidinom Lušijom, Eldinom Delićem, Albertom Kokićem i Ljiljanom Petrović.

Uz Predsjedavajućeg današnjoj posjeti i sastanku su prisustvovali i potpredsjednica Federacije BiH, Melika Mahmutbegović, premijer SBK, Tahir Lendo, ministri u Vladi SBK Amir Šečibović i Nisvet Hrnjić, načelnik općine Busovača Asim Mekić , načelnik Bugojna Hasan Ajkunić, načelnik Novog Travnika Refik Lendo i načelnik Donjeg Vakufa Huso Sušić, muftija travnički dr. Ahmed ef. Adilović te drugi zvaničnici izvršne i zakonodavne vlasti.

U kratkom obraćanju generalni direktor Hajić prisutne je upoznao o teškom i lošem položaju u društvu na dan 14.01.2016.god., kada je imenovana sadašnja Uprava društva, te o dosadašnjim aktivnostima i svemu što je do danas urađenom u mandata ove Uprave, te dobrim i pozitivnim rezultatima u poslovanju društva .

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakir Izetbegović u svome obraćanju izrazio je svoje zadovoljstvo, te kazao kako je ovo jedna pozitivna priča koja to treba da ostane i u budućnosti, da se nastavi sa pozitivnim trendovima poslovanja

Izvor: Novum.ba

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.