spot_img
Srijeda, 6 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Iz Busovače organiziran prijevoz na koncert Parnog Valjka u Sarajevu

U današnje vrijeme lako probavljivih fast food sadržaja i instant zvijezda koje su preplavile svjetsku show biznis scenu, te je zbog te činjenice na svoj način devalviraju, pravi je kuriozitet kada neko slavi 40 godina postojanja. I to ne bilo kakvog.

E, upravo na tu listu muzičke povijesti upisuje se i grupa Parni valjak koja u 2015. započinje turneju kojom je obuhvaćen prostor nekadašnje Jugoslavije, jer ove istinske glazbenike vole svi, od Vardara do Triglava.

Koncert, koji će biti održan 12. prosinca 2015. u Zetri, će se sastojati iz dva dijela, prvi je „unpluged“ verzija, a drugi dio je „na struju“ i trajat će duže nego uobičajeno. Koncert je jedinstven po tome, što će grupa „Parni valjak“ u Sarajevu premijerno izvesti ovako tehnički i programski zahtjevnu kombinaciju, „2 u 1“.

Ulaznice za koncert Parnog valjka u Sarajevu možete kupiti i u poslovnici PP Marić-bus d.o.o. Busovača. Cijena ulaznica je 10 KM za ‘parter’ te 30KM za ‘parter sjedenje’. Marić-bus d.o.o. Busovača je uz navedeno organizirao i prijevoz na koncert. Cijena karte iznosi 10 KM.
Za više informacija pozovite 030/732-325; 063/426-894.
Pariz, Sarajevo, Zagreb…

Gala koncertu u Zetri koji će se održati 12. decembra 2015. godine, prethodit će veliki koncerti u glavnim gradovima Makedonije, Crne Gore, Slovenije, potom slijedi koncert u Parizu, a nakon toga Parni valjak imat će i dva koncerta u Beogradu. Slavljeničku turneju ovaj bend završit će sa dva koncerta u Zagrebu, sedam dana poslije sarajevskog koncerta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM