Ivo Bradvica pravomoćno oslobođen optužbe za nesavjestan rad u službi

Bivši direktor mostarskog Aluminija Ivo Bradvića pravomoćno je oslobođen od optužbe da je počinio kazneno djelo Nesavjestan rad u službi, potvrdio je njegov odvjetnik Nenad Rebac u priopćenju poslanom medijima.

Podsjećamo, Ivo Bradvica bio je optužen za kazneno djelo Nesavjestan rad u službi iz članka 387., stavak 2., u vezi sa stavkom 1. Kaznenog zakona Federacije BiH, vezano za razgradnju bivše tvornice Glinica u 2011. godini.

Obavještavam vas, da je presudom Općinskog suda u Mostaru broj 58 0 K 231563 21 K, od 15. srpnja 2022. godine, Ivo Bradvica oslobođen od optužbe da bi počinio kazneno djelo Nesavjestan rad u službi iz članka 387., stavak 2., u vezi sa stavkom 1. Kaznenog zakona Federacije BiH.

Predmetna presuda je postala pravomoćna, budući je potvrđena presudom Županijskog suda Mostar broj 58 0 K 231563 22 Kž, od 19. siječnja 2023. godine, kojom je odbijena žalba tužiteljstva, izjavljena protiv gore navedene presude Općinskog suda u Mostaru, navodi se u priopćenju koje je poslao odvjetnik Rebac.

Poštujući svoja načela, dignitet odvjetničke profesije i Kodeks odvjetničke etike, o razlozima presude i samome predmetu, ne želim davati nikakve izjave, zaključuje odvjetnik Nenad Rebac.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tragedija u Prijedoru: Žena poginula u požaru

Sabor ŽSB prihvatio Prijedlog Proračuna ŽSB za 2023. godinu