spot_img
Četvrtak, 7 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Ispred dvoje djece: Državljanin BiH ubijen nakon što je na semaforu izašao iz kamiona

Džemal Čardaković, 45-godišnji državljanin BiH, ubijen je u subotu u Sjedinjenim Američkim Državama, točnije u gradu Manchesteru u New Hamphshireu, u blizini tržnog centra, piše CBS News.

Pucnjava se dogodila oko 15.30 sati, a Čardakovića je ubio Tyrese Harris (22), koji je uhićen i optužen za ubojstvo iz vatrenog oružja. Državni tužitelj New Hampshirea John Formella rekao je da su im svjedoci rekli kako je netko upucan na putu.

Policajci su utvrdili da 45-godišnji Džemal Čardaković ne reagira. Proglašen je mrtvim na licu mesta, prenosi CBS News. Tužitelj su rekli da je Haris svjesno izazvao Čardakovićevu smrt pucajući u njega, ali i neoprezno izazvao njegovu smrt “ispoljavajući krajnju ravnodušnost prema vrijednosti ljudskog života”, prenosi Faktor.

Do pucnjave je je došlo u trenutku kada je Harris, vozeći terenac, stao na semaforu ispred Čardakovića koji je vozio kamion. Čardaković je izašao iz vozila kako bi razgovarao s Harrisom koji ga je u tom trenutku upucao. Prije rasprave na semaforu, a nakon toga i ubojstva, Harris je navodno u vožnji određeno razdoblje nesavjesnom vožnjom ometao promet i druge sudionike u njemu.

Također, svjedoci koji su se nalazili na ovom mjestu u trenutku tragedije naglasili su kako se u kabini s Čardakovićem nalazilo i dvoje djece.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM