Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021

Izjasni se kao Hrvat, kupi glasove, nanesi nepravdu i budi ponosan (VIDEO)

Pročitajte i ovo

Nakon zmija i pacova, Sarajevom haraju i divlji konji

Posljednjih mjeseci Kanton Sarajevo suočava se s brojnim neprijateljima koji zagorčavaju život njegovim stanovnicima i šalju jednu vrlo lošu...

S cigaretom na sjednici mostarskog Vijeća

Čini se kako je sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara, koja je trajala devet sati, toliko umorila načelnika Odjela za...

Kod 21-godišnjaka iz Viteza pronađen cannabis

Tijekom protekla 24 sata na području Županije Središnja Bosna prijavljena su 2 kaznena djela. Dana 22.07.2021.godine oko 21,00 sati u...
Evo zašto ne može biti po jedan “Hrvat” iz svake županije u klubovima Doma naroda FBiH!!!! Nego proporcionalno zastupljenosti svakog naroda. Jer uvijek će biti Edima koji će se izjasniti kao Hrvati i kupiti bošnjačke glasove za sitniš.

Izborni dan 2018. godine se približavao i Edim Fejzić više nije imao vremena za mjere opreza. Svoje buduće glasače počeo je primati u prostorijama stranke kako bi ih novcem uvjerio da je on najbolji izbor za Goražde.
Ima amidža, ima strina, ima amidžična …, nabrajao je potencijalne glasače svjedok E.K., piše novinar portala Žurnal.info Avdo Avdić.

Stigao je do broja šest. To su novi glasači koji bi na izborima trebali staviti X ispred imena Edim Fejzića, koji je bio na drugom mjestu liste “Goraždanska priča”.
To je za ovih novih šest, reći će Fejzić dajući Žurnalovom zaštićenom svjedoku 100 maraka.

Svjedok je koju sekundu ranije nabrojao i to da će za Fejzića glasati njegov punac, punica i još četiri osobe. Broj glasača iz jedne obitelji tako se popeo na dvanaest. Stotinu konvertibilnih maraka bila je samo jedna rata koju je Fejzić predao svom glasaču, ne znajući da ga snimaju.

- Advertisement -

Obveza nam je bila da mu uslikamo listić, potvrdit će svjedok u razgovoru za Žurnal.

Kako slučajno ne bi pogriješili, Fejzić je glasačima koje je podmitio osigurao reklamni materijal u kojem su navedene detaljne upute kako glasati za njega. I Žurnalov izvor je dobio taj materijal što se vidi na snimci. Uglavnom, prema potvrđenim izbornim rezultatima Općih izbora 2018. godine Edim Fejzić je osvojio 319 glasova što je bilo dovoljno da postane zastupnik u Skupštini Bosansko-podrinjske županije.

S obzirom na to da se izjasnio i kao Hrvat, Fejzić je, kao jedini zastupnik tog konstitutivnog naroda u Skupštini BPŽ, u veljači 2019. godine postao i izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH. Istovremeno, trgujući sa SDA u Goraždu postao je dio parlamentarne većine u toj županiji. U raspodjeli vlasti, Goraždanska priča je u Vladi BPŽ dobila Ministarstvo unutarnjih poslova gdje je za ministricu postavljena Nizama Rišljanin, dvadesettrogodišnja Goraždanka bez ijednog dana radnog staža. Fejzić je, prema informacijama Žurnala, upravo tražio MUP BPŽ kako bi kontrolirao policijske istrage i kako bi se zaštitio od kaznenog progona zbog dugogodišnje trgovine uticajem u korupcije poput ove na snimci, piše dalje Avdić.

Političku karijeru Edim Fejzić počeo je kao kadar Narodne stranke radom za boljitak. Nakon što je ta politička stranka propala, on uspijeva preuzeti Stranku dijaspore BiH, da bi u konačnici osnovao politički subjekt poznat kao Goraždanska priča. Već drugi mandat uzastopno Fejzić je izaslanik u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH.

poskok.info

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

FOTO | Otvoren najslađi kutak u našem gradu – palačinkarnica “Mljac – mljac”

U subotu 12. lipnja, na adresi Branitelja Domovine bb, svoja je vrata svečano otvorila palačinkarnica "Mljac-mljac". Ovo je prva...
- Marketing -

Posljednje objavljeno

FOTO: Počeo Festival mladih u Međugorju

Ovogodišnji 32. Festival mladih u Međugorju počeo je u nedjelju i održavat će se do 6. kolovoza pod geslom...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo