spot_img

HDZ BiH Busovača: “Ustrajno do pobjede, kako bi svima bilo bolje i ljepše živjeti i raditi u našoj Busovači, Županiji, Federaciji BiH i BiH”

OO HDZ BiH Busovača na koncu izborne kampanje za Opće izbore u BiH 2022. godine uputio je završnu poruku stanovnicima Busovače i Središnje Bosne. Poruku prenosimo u cijelosti.


Poštovani sugrađani,
u nedjelju, 2. listopada od 7 do 19 sati, bit će održani Opći izbori na kojima biramo hrvatskog člana Predsjedništva BiH i zastupnike u Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH i Sabor/Skupštinu Županije Središnja Bosna.
Vodili smo pozitivnu kampanju, razgovarili s našim narodom o dosadašnjim postignutim rezultatima, predstavljali naš izborni program za budućnost, te ukazivali na masovni značaj izlaska na izbore.
Izlaskom na izbore 2. listopada pokažimo da smo svjesni potrebe našeg zajedništva u ovim složenim vremenima i odgovornosti za budućnost.
Izaberimo našu hrvatsku članicu Predsjedništva BIH Borjanu Krišto i pružimo apsolutnu potporu kandidatima na listi HDZ BIH /HNS kako bi na svim razinama vlasti izabrali svoje legitimne predstavnike.
Ustrajno do pobjede, kako bi svima bilo bolje i ljepše živjeti i raditi u našoj Busovači, Županiji, Federaciji BiH i BiH.
Vi odlučujete izlaskom na izbore i svojim glasom!
S poštovanjem,
OO HDZ BiH BUSOVAČA
Sponzorirana objava

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti