Nedjelja, 3 srpnja, 2022

GKM Vitez organizira humanitarnu predstavu

Pročitajte i ovo

Gradsko kazalište mladih Vitez pripremilo je reprizno igranje predstave “Ugovor”, a ovoga puta predstava će biti igrana u humanitarne svrhe, za pomoć u liječenju Dražana Šakića – Bande.

Riječ je o adaptaciji teksta “Đavolja posla” Miroljuba Nedovića. Ova komedija na zanimljiv način kritizira i postavlja niz pitanja, kako likovima na sceni, tako i gledateljima.

O predstavi: “Kako se jedan sasvim običan dan na poslu može pretvoriti u noćnu moru? Nenad i Predrag su kazališni kritičari koji na svom radnom mjestu, u jednom uredu, pišu kazališne kritike, malo jedu, pjevaju, svađaju se i radno vrijeme im je gotovo. Njihova firma je dobila i novu čistačicu koja se također u poslu nađe u njihovom uredu. Pored svega, u uredu se nađe još jedna zanimljiva ličnost sa još zanimljivijim ciljem. Ova pojava će sve protresti i postaviti ključna pitanja.

Predstavu je režirao i adaptirao Marko Mirković.

U predstavi igraju: Emin Šahdan, Leo Lukić, Ivan Žuljević, Iva Šakić, Lana Čalić i Pavla Plavčić.

Grafički dizajn radio je Borislav Sučić, a tehnička podrška je Karla Karin. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Predstava će biti odigrana u Kazališnoj dvorani u Vitezu, u srijedu, 18. svibnja, s početkom u 20 sati. Ulaz je 3 KM, a svi koji žele bit će u prilici moći će donirati i veći iznos.

Notra.ba

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bolnica Travnik dočekala četvero novih specijalista u svom kadru: Dr. Šatrović organizirao prigodan prijem

U kabinetu direktora JU Bolnica Travnik, direktor ove Ustanove dr. Adnan Šatrović jučer je organizirao prijem za specijaliste koji...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo