spot_img
spot_imgspot_img
Nedjelja, 25 veljače, 2024

FOTO: Viteški akordi proslavili veliki 25. rođendan

Svečanim koncertom Viteški akordi proslavili su svoj 25. rođendan. U prepunoj dvorani Franšiznog centra na samom početku koncerta svi izvođači izveli su pjesmu La musica di notte, uz klavirsku pratnju prof. Ane Petrović, harmonika prof. Marko Plavčić. 

Svi su se okupili, zbog svih godina koliko nas svojim nastupima uveseljavaju Viteški akordi. Prepuna dvorana izričaj je hvale ovim ljudima, koji svojim glasovima uveličavaju blagdane, proslave, jubileje, obljetnice.

Svaki nastup bio je emotivan, a snažnu emociju uvijek prenose na publiku, i kako je istaknula voditeljica koncerta teško je pronaći riječi da se prezentira njihov rad i sve ove godine. Ljubav se množi kad se dijeli, pa su svoj rođendanski koncert učinili takvima, okupili su svoje prijatelje glazbenike.

Na koncertu su nastupili: Ženski vokalni sastav HKD Napredak Vitez, Vokalni sastav Ivančice i prijatelji, Lašvanske dive, Vokalni ansambl Bugojno.

Voditeljica Viteških akorda Olga Kurevija Krezić zahvalila se svima na dolasku, i na svoj podršci i potpori koju im pružaju kroz sve ove godine djelovanja. Zahvalila je dragome Bogu i svojoj obitelji, jer bez blagoslova i zajedničkog odricanja ne bi bila to što jest.

Sjetila se njihova tri anđela, nikad neprežaljena … Dragana, Bracu i Levija.

Nakon koncerta druženje je nastavljeno u restoranu hotela Central.

 

Čestitamo Viteškim akordima njihov veliki rođendan!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM