spot_img
spot_img
Srijeda, 17 travnja, 2024

FOTO: Središnja Bosna dobiva nove unutrašnje bazene!

Turistički kompleks Čardaci u Vitezu omiljena je destinacija za nezaboravan odmor brojnim domaćim i stranim gostima koji mu se redovno vraćaju.

Uspješna turistička priča uskoro će biti zaokružena novim, atraktivnim sadržajima – unutrašnjim bazenima za plivanje i rekreaciju, piše Viteški.ba.

Zatvoreni bazenski kompleks koji se prostire na više od 1800m2 novi je dio ponude wellness & spa centra Čardaci, a sastoji se od bazena za plivanje i rekreaciju duljine 25 metara, plitkog bazena za najmlađe, relax zone, kafića i ostakljene terase s pogledom na rijeku i vodeni park Ribica.

Pored niza privlačnih i maštovitih detalja, posebnu atrakciju predstavljat će “infinity pool” na otvorenom u kojem će posjetitelji moći uživati u ljetnim mjesecima.

Iz Čardaka kažu da im je cilj bio obogatiti turističku ponudu tijekom cijele godine i napraviti idealno mjesto za odmor i zabavu za cijelu obitelj.

Za više detalja o otvorenju unutrašnjih bazena i ostalim sadržajima, pratite Etno selo Čardaci i Spa centar Čardaci na Facebooku i Instagramu.

Izvor: Viteški.ba

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM