spot_img
spot_img
Srijeda, 17 travnja, 2024

FOTO Pampas postao prvi hrvatski stadion potpuno natkrivenih tribina

Iako još uvijek nije poznato hoće li nogometaši Osijeka ovu sezonu do kraja odigrati na mitskom Gradskom vrtu ili će tijekom nje uslijediti selidba na novo, prekrasno zdanje stadiona Pampas, činjenica je da radovi protječu sjajno. Ukratko, radi se punom parom.

Tako je ovih dana dovršena konstrukcija krova tribina, čime je Osijek postao prvi potpuno natkriveni stadion u Hrvatskoj, odnosno stadion potpuno natkrivenih tribina.

Naravno, bez podcjenjivanja prekrasnog stadiona Hrvatskih vitezova u Dugopolju, ovdje potpuna natkrivenost podrazumijeva cijeli njegov opseg, odnosno iznad sve četiri tribine.

Kako to izgleda s vanjske strane, snimio je fotograf Cropixa, koji se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme, a vjerujemo da ćemo uskoro imati priliku vidjeti i kako to izgleda iznutra.

Već nam je od ranije poznato da su tribine gotovo spremne primiti navijače, dok će onaj posljednji dio biti posvećen travnjaku, za koji u Osijeku vjeruju kako će biti u skladu sa samim stadionom, najbolji i najmoderniji u državi.

Jedva čekamo!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM