spot_img
spot_imgspot_img
Subota, 2 ožujka, 2024

FOTO: Otvoren hipermarket Robot u Kiseljaku – najavljujemo širenje prodajne mreže

Domaći trgovački lanac Robot, zahvaljujući svojim visokim standardima, najboljim cijenama i vrhunskoj ponudi, već dugi niz godina veoma je uspješan u oblasti trgovine i proizvodnje.

„Velikom brzinom nastavljamo sa širenjem svoje trgovačke mreže na području Bosne i Hercegovine, te smo danas, 24. novembra 2023. usrećili sve građane Kiseljaka otvaranjem našeg pedesetog Robot centra koji je prilagođen trendovima, potrebama i kupovnim navikama kupaca. Kako je ranije najavljeno, do kraja 2024 biće otvoreno još nekoliko Robot centara u desetak bosanskohercegovačkih gradova, što će itekako obradovati sve ljubitelje dobre kupovine i niskih cijena.“ – istakli su iz marketing službe kompanije Robot.

„Veoma nas raduje što smo svoja vrata otvorili dragim kupcima, ovaj put u Kiseljaku u objektu površine preko 4000 m2. Zadovoljstvo nam je što ćemo realizacijom ovog projekta dati potporu razvoju ekonomije na ovom području. Na posao dolazi preko 60 novih radnika, što direktno utiče na smanjenje nezaposlenosti kako na lokalnom tako i na državnom nivou. Bogat asortiman za sve uzraste i potrebe, svakako će olakšati građanima kupovinu, a uz niske cijene to će zasigurno biti poseban doživljaj kupovine. Sa našim kupcima gradimo prijateljski odnos i zato oni već znaju, da ćemo im ponuditi najveći izbor roba uz najbolje cijene i uslugu.“ – saopšteno je iz marketing službe kompanije Robot.

„Za sve posjetitelje organizovali smo kao i uvijek mnogo iznenađenja, poklona, promocija, veliku nagradnu igru, roštiljadu i dječiju zabavu. Sigurni smo da su svi uživali, stoga pozitivnu atmosferu koju imamo danas, zadržati ćemo i dalje, i kao i do sada činiti ćemo sve da u ovom, ali i u svim centrima Robot, ispunimo očekivanja naših kupaca.
Ovom prilikom zahvaljujemo svim našim poslovnim partnerima na neizmjernoj podršci pri otvaranju novog prodajnog objekta.

Pozivamo sve građane da nas posjete već danas u Kiseljaku i uvjere se da je Robot mjesto najbolje kupovine”, naveli su iz marketing službe kompanije Robot.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM